Amna își reface viața? Cum a fost vedeta surprinsă de un tânăr chipeș

+3 click pentru
galerie

Amna își reface viața? Cum a fost vedeta surprinsă de un tânăr chipeș © arhiva

Amna a decis anul trecut împreună cu soțul ei că este momentul să pună punct căsniciei și fiecare să o ia pe drumuri separate. Vedeta se ocupă acum de creșterea celui mic, însă nu ezită să aibe timp și pentru ea. Aceasta a fost surprinsă de un prieten foarte apropiat cu un buchet de trandafiri. 

Amna a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, anul trecut, atunci când a fost nevoită să ia decizia de a pune punct căsniciei de nouă ani alături de soțul ei. Cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate, însă vedeta reușește să zâmbească din nou. 

Tot timpul a avut prietenii aproape, iar Edward Sanda a fost unul dintre aceștia. Cei doi se pare că au o relație de prietenie foarte frumoasă și mai tot timpul sunt unul lângă celălalt.

Chipeșul cântăreț a reușit să o surprindă pe blondină cu un buchet de trandafiri roși ce au atras imediat atenția fanilor. Cu siguranță aceștia au întrebat-o pe artistă dacă este vorba despre o relație de iubire dintre ea și tânărul artist de doar 22 de ani, însă vedeta a reușit să lămurească toată situația. 

”De ce mi-ai luat flori că să lamurim povestea cu Instagramul, ca să nu se sperie oamenii”, a fost întrebarea Amnei pentru Edward, aflându-se amândoi într-un local. 

Tânărul a venit și cu răspunsul. ”Pentru că meriti, chiar meriți, pentru omul care ești” , a fost replica cântărețului. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro