Emilia Dorobanțu, totul despre incendiul care i-a lăsat familia fără nimic! Ce s-a întâmplat cu părinții artistei, după ce le-a luat casa foc

Emilia Dorobanțu, totul despre incendiul care i-a lăsat familia fără nimic! Ce s-a întâmplat cu părinții artistei, după ce le-a luat casa foc © captura video

În urmă cu mai bine de o lună, un incendiu le-a mistuit casa părinților Emiliei Dorobanțu. Artista de muzică populară trece prin clipe grele, însă trebuie să fie puternică pentru familia ei, care și-a văzut munca de o viață făcută scrum în câteva minunte.

Emilia Dorobanțu a fost invitată în platoul matinalilor și a vorbit despre decizia pe care au luat-o părinții săi, imediat după incendiu. Artista de muzică populară spune că este principalul sprijin al familiei sale, în aceste momente delicate.

Pe lângă pagubele materiale, Emilia Dorobanțu a dezvăluit că în casa părintească exista o cameră în care artista își păstra toate costumele de muzică populară, ce au o valoare sentimentală pentru artistă.

"Eu sunt o persoană care încearcă să treacă cu optimism peste încercări. A ars casa părinților mei, e extrem de greu, nu poți să dorești nimănui. Era casa unde am copilărit. În casa părinților mei aveam o cameră specială unde îmi țineam toate costumele populare. Le păstram pe toate cu sfințenie. E greu să reușești să mai faci rost de acele costume populare, aveau o valoare inestimabilă. Tatăl meu nu a vrut să plece de acolo, lucrează la casă și mama la fel, încercăm să refacem de la zero. Cauza incendiului nu se știe exact, cei care au analizat ne-au spus că centrala termică ar fi fost supraîncălzită. Ai mei nu au fost acasă, dar mai bine.", a povestit Emilia Dorobanțu, la Star Matinal. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro