Emisiunea „Like a Star” a început. Cine sunt primii concurenți

+4 click pentru
galerie

Emisiunea „Like a Stars” a început.. Cine sunt primii concurenți © like a stars

Emisiunea „Like a Star” a început în această seară la Antena Stars. Primii concurenți deja au pășit în casa „Like a Stars” în care vor concura săptămânal pentru titlul de Star-ul Săptămânii, dar și pentru marele premiu, de la finalul sezonului. 

Emisiunea „Like a Star” prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars a început. Primii concurenți au intrat deja în casă și pe parcursul emisiunii vor trebui să se pună în valoare, prin orice mijloace artistice, creative și originale în fața camerelor de filmat. Concurenții trebuie să își atingă scopul propus: să atragă atenția publicului și să aibă cei mai mulți urmăritori pe conturile lor de Instagram. 

Prima care a intrat în casă a fost Diana Lincan, o brunetă focoasă ce e gata să dea pe spate toți bărbații. Aceasta se ghidează în viață după o regulă foarte importantă: „Fără minciună!”. Tânăra este o fire sociabilă, dar și o bună gospodină.

Octavian Marcu este cel de-al doilea concurent ce a pășit în emisiune cu pași mari. Este primul băiat ce a intrat în casa ”Like a Stars” și este pregătit pentru show-ul toamnei. Tânărul este regizor, actor și scenarist și e gata să impresioneze publicul din fața televizoarelor. 

Naba Salem este o tânără musulmană cu foarte multe tatuaje, iar frumoasa brunetă se vede ca fiind prezentatoarea unui show matinal și e pregătită să facă față acestei provocări personale 

Vizibili emoționați, concurenții sunt gată să își aștepte și viitori competitori care vor intra în casa „Like a Star” în următoarele minute. La sfârșitul fiecărei saptămâni, în cadrul ediției de gală, difuzată sâmbătă, de la 18:45 la 20:45 se va desemna Star-ul Săptămânii, iar acesta va avea dreptul să stabilească regulile casei în următoarele 7 zile . 

La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest