Mai este puțin până la „Like a star”! Gabriela Cristea se confruntă deja cu prima problemă. VIDEO

Mai este puțin până la „Like a star”! Gabriela Cristea, declarații înainte de marea premieră. Primele imagini din casă © Acces Direct

Mai este puțin până la marea premieră „Like a star”, cea mai nouă emisiune marca Antena Stars. Gazda ta, Gabriela Cristea, se pregătește intens pentru prima emisie. Și chiar dacă are deja suficientă experiență la cârma unor astfel de producții, rămâne la fel de entuziasmată în fața fiecărei noi provocări.

Cu mai puțin de două ore înainte de premiera „Like a star”, Gabriela Cristea a oferit un interviu pentru „Acces Direct”, unde au fost difuzate și primele imagini cu casa în care vor locui concurenții.

Primele imagini cu casa „Like a star”

În timp ce oferea un tur în premieră al casei unde vor trăi cei 12 concurenți, Gabriela Cristea a avut grijă să explice fiecare cameră și rostul ei. Deși are mici probleme în ziua premierei, vocea ei fiind afectată de o alergie, Gabriela Cristea nu și-a pierdut din entuziasm și încurajează toți telespectatorii să îi fie alături.

„Ei vor avea prima probă practic să aleagă cum vor sta în dormitoare. Vorbim despre 12 concurenți, 6 fete și 6 băieți, care sunt semi-cunoscuți, care au devenit virali. (...) În ceastă seară de la 18.45, vă așteptăm pe Antena Stars, pentru că vă invit la un show exploziv, este un experiment social media. Este o variantă originală. Așa că, vă invităm să fiți împreună de noi, să-i descoperiți pe cei 12, să descoperiți vila asta în totalitate. Este gala de premieră. Iar de la ora 00.00, veți vedea cum s-au acomodat concurenții în vilă”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.


facebook whatsapp twitter pinterest