Este cel mai talentat tenor român, dar puţini îi cunosc drama. Povestea lui Pavarotti de România este demnă de film / VIDEO

Este cel mai talentat tenor român, dar puţini îi cunosc drama. Povestea lui Pavarotti de România este demnă de film / VIDEO © Captură

E fan Războiul stelelor, are o colecţie impresionantă de papioane muzicale, butoni cu pietre preţioase, dar şi poezii cu... dedicaţie! Destinul lui Pavarotti de România, pentru că despre acesta este vorba, sfidează chiar şi tragedia din operă. Însă cum arată casa portativ a omului care l-a uimit pe Placido Domingo şi ce secrete ascunde acolo, aflaţi în continuare.

Alin Stoica, cunoscut drept Pavarotti de România, este un tânăr muncitor, pasionat de muzică şi extrem de talentat. Acesta este unul dintre cei mai apreciaţi tenori din ţara noastră, însă nu multă lume îi cunoaşte povestea de viaţă.

Pavarotti de România a avut parte de o copilărie furmoasă datorită bunicilor lui, care au ţinut locul părinţilor. Mama lui Alin s-a stins când el avea doar şase ani. Abandonat de tată, Pavarotti de România a rămas în grija bunicilor, care au avut grijă de el cum au ştiut ei mai bine.

Pavarotti de România, poveste de dragoste ca în filme

Alin se iubeşte cu o tânără blondă, înaltă, slabă şi extrem de frumoasă. Dar până a începe să-şi scrie propria poveste de dragoste, Alin şi actuala sa iubită au fost buni prieteni, tânărul fiind cucerit uşor-uşor de un volum de poezii pe care tânăra i l-a dedicat.

''Noi am fost iniţial prieteni. Târziu am realizat că poate fi ceva mai mult între noi, ea a fost îndrăgostită mult timp de mine. Iubita mea a scris o carte când era îndrăgostită de mine. Am fost copleşit, ba chiar la un moment dat voiam să nu fiu eu acel om din carte, deşi ştiam că eu sunt. Credeam că nu pot să-i răspund. Dar acum o iubesc din tot sufletul meu şi mă bucur că urmează să ne căsătorim'', a spus Alin Stoica la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro