EXCLUSIV. „Adio” rămâne „adio”! Nu mai e cale de întors! Bianca Drăgușanu vinde cadourile pe care le-a primit de la Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV. „Adio” rămâne „adio”! Nu mai e cale de întors! Bianca Drăgușanu vinde cadourile pe care le-a primit de la Alex Bodi © arhiva

După ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat un contract prenupțial, Spynews.ro aduce bombă momentului în showbiz-ul autohton! Pare-se că blondina vrea să uite de tot ce a fost între ea și milionar și vinde toate cadourile pe care le-a primit de la el! 

Sursele Spynews.ro aduc cea mai neașteptată veste, după divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Blondina a găsit un mod de a da uitării tot ce a fost între ea și Alex Bodi! La mijloc sunt și sume de bani uriașe! Știm bine în ce lux au trăit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și ce cadouri își făceau - demne să stârnească invidia!

În timp ce alte femei, după încheierea unei relații, își schimbă coafura, Bianca Drăgușanu se apucă de vândut! Potrivit surselor Spynews.ro, blondina s-a pus pe împărțitul cadourilor pe care le-a primit de la Alex Bodi de-a lungul relației lor, contra unor sume de bani.

Sursele Spynews.ro spun că, până în acest moment, Bianca Drăgușanu a vândut ceasul pe care i l-a făcut cadou Alex Bodi. Nici poșetele și celelalte lucruri nu scapă!

Să fie acesta motivul pentru care Alex Bodi i-a luat telefonul mobil Biancăi Drăgușanu, când au semnat actele de divorț? Ei bine, sursele Spynews.ro așa au transmis! 

Bianca Drăgușanu a semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie

Să vezi și să nu crezi! După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să semneze actele de divorț în fața notarului, s-a aflat că, înainte de a se căsători, au semnat un contract prenupțial. Prin intermediul acestuia, omul de afaceri și-a pus averea la adăpost!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro