EXCLUSIV: Apropiații lui Dacian Varga rup tăcerea, după ce acesta a fost acuzat că a bătut-o pe fosta iubită a lui Adrian Alexandrov: „Dacian Varga nu este un bătăuș!”

+4 click pentru
galerie

Dacian Varga © Instagram

S-a vorbit intens despre faptul că fostul fotbalist Dacian Varga a fost implicat într-un scandal de proporții. Mai exact, Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov a spus că acesta ar fi bătut-o chiar în centrul Capitalei, la Târgul de Crăciun. 

Imediat după ce toată lumea a început să vorbească pe marginea acestui scandal, apropiații lui Dacian Varga au rupt tăcerea și au povestit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, ce s-a întâmplat, de fapt, în seara de sâmbătă, la Târgul de Crăciun din Capitală. 

CITEȘTE ȘI - Dacian Varga, protagonistul unui scandal uriaș! Iubitul Mariei Constantin este acuzat că a călcat-o în picioare pe fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, în centrul Capitale

„Dacian era la târg cu Maria Constantin Sâmbătă seara. A fost, într-adevăr, o mică ceartă, fiindcă această Larisa a început să vorbească lucruri neadevărate şi urâte despre Dacian prin oraş. Nu s-a pus nicio secundă problema de bătaie. Dacian Varga nu este un bătăuş. La târg, erau zeci de oameni lângă ei. Dacă ar fi calcat-o în picioare, aşa cum s-a scris, ar fi sărit cineva să o apere, ar fi venit poliţia, deci nu a fost vorba de nicio bătaie” au povestit apropiații lui Dacian Varga, pentru www.spynews.ro. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest