EXCLUSIV / Artist celebru de la noi, la un pas de moarte în timpul filmărilor pentru un videoclip: „A venit salvarea”

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Artist celebru de la noi, la un pas de moarte în timpul filmărilor pentru un videoclip: „A venit salvarea” © Spynews.ro

Este unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, iar ritmurile lui nu te lasă niciodată să stai jos! Mai mult, este extrem de iubit și în America Latină, acolo unde a reușit să se ridice pe propria lui muncă și să fie apreciat. Cu toate acestea, Radhu, căci despre el este vorba, a trăit un moment de coșmar, chiar în timpul filmărilor pentru cel mai recent videoclip al său. 

Radhu, celebrul cântăreț de cumbia devenit celebru atât în România, cât și în America Latină a trecut printr-un episod de coșmar. Artistul a venit în țară pentru a filma cel mai recent videoclip al său, dar a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. 

Contactat de reporterii spynews.ro, artistul a mărturisit totul despre întâmplarea neplăcută și ne-a dat detalii despre cum au decurs lucrurile. 

Se pare că Rahdu nu prea mai este obișnuit cu temperaturile extreme din România, din timpul iernii, așa că a fost nevoie ca medicii să intervină de urgență pentru a-i face o perfuzie și pentru a-i administra un calciu celebrului cântăreț de cumbia. 

„Toată lumea murea de cald! Eu tremuram, aveam 37 temperatură! La un moment dat au chemat medicii, a venit salvarea, mi-au facut un calciu! Nu a fost numai raceală, ci oboseală! Eu dorm câte 2 ore pe noapte!” a mărturisit Radhu, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Radhu a filmat alături de Miss România 2014

Radhu a venit în România special pentru a filma cel mai recent videoclip al său, „Sin tu Amor” și nu a făcut-o singur! Alături de el, în realizarea melodiei și a videoclipului a fost Agatha Toma, tânăra din Constanța desemnată Miss România, în anul 2014. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro