EXCLUSIV / Se naște o nouă idilă în showbiz? Cântăreț celebru, îndrăgostit nebunește de o focoasă Miss

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Se naște o nouă idilă în showbiz? Cântăreț celebru, îndrăgostit nebunește de o focoasă Miss © Spynews.ro

Nu trece zi fără vreo idilă amoroasă! De această dată, protagoniștii sunt extrem de cunoscuți atât la noi, dar mai ales peste hotare! Un celebru artist foarte iubit în America Latină se declară dat peste cap de focoasa Miss America Latină, nimeni alta decât Francisca Lechapel!

Radhu, cel mai îndrăgit artist român din America Latină, care i-a cucerit pe toți cu ritmurile lui de cumbia s-a îndrăgostit nebunește! Nu o spunem doar noi, ci o spune chiar el! Radhu a dezvăluit în exclusivitate pentru spynews.ro că Miss America Latină, focoasa Francisca Lechapel, cea care a primit titlul chiar din partea Thaliei i-a cam pus capac! 

Românul nostru, foarte curajos din fire i-a făcut chiar și o propunere: să cineze împreună! Mai mult, între cei doi s-a dezvoltat o legătură foarte frumoasă și au simțit amândoi adevărata chimie, în momentul în care au fost puși față în față!

Radhu, singurul artist de cumbia din România, în tandrețuri cu Miss America Latină

Radhu a cunoscut-o pe Francisca Lachapel la un eveniment monden ce a avut loc în Ciudad de Mexico, iar acolo, cei doi au legat o relație extrem de frumoasă și bazată pe respect. Stați așa, că nu e vorba de o relație amoroasă, deși îndrăgitul artist se declară extrem de îndrăgostit de focoasa Francisca! Singurul artist de cumbia din România a fost invitat la emisiunea moderată chiar de către aceasta, acolo unde a cântat alături de focoasa Francisca Lechapel și chiar a invitat-o la cină!

„Mi-a mărturisit că nu e mexicană, e din Republica Dominicană...ne-am împrietenit și am invitat-o la cină! Urma să plece la Miami, unde avea să facă o emisiune, iar eu urma să merg în Argentina, să termin albumul. M-am îndrăgostit pe loc! Francisca e o femeie foarte frumoasă, exotică, naturală! Nu ai cum să nu o placi! Am rămas în relații foarte bune și chiar ne-am împrietenit. Abia aștept să ne revedem!” a declarat Radhu, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro