EXCLUSIV / Cântăreț celebru, clipe de coșmar în avion, după ce a văzut moartea cu ochii. Primele declarații ale artistului

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Cântăreț celebru, clipe de coșmar în avion, după ce a văzut moartea cu ochii. Primele declarații ale artistului © Spynews

Un îndrăgit artist de la noi, dar și un personaj extrem de iubit în America Latină a trecut printr-un adevărat coșmar! Cântărețul celebru a făcut atac de panică în avion și ne-a dezvăluit cum a reușit să treacă peste episodul șocant pe care nu-l va uita toată viața.

Radhu, singurul cântăreț român de cumbia, celebru și extrem de îndrăgit în America Latină a mărturisit pentru www.spynews.ro că a trecut prin momente de coșmar! În timpul unui zbor intern între Ciudad de Mexico și Cancun, Radhu a avut un atac de panică și s-a speriat teribil. Îndrăgitul artist a făcut primele declarații pentru Spynews.ro și susține că a văzut moartea cu ochii!

„Din cauza diferenței mari de temperatură, avionul a pierdut controlul preț de un minut. Personalul aparatului de zbor încerca sa ne calmeze, dar la un moment dat am văzut că și stewardesele au intrat în panică și nu am mai știut de mine...am avut primul atac de panică, am crezut că mor în momentele alea. Am văzut moartea cu ochii” ne-a mărturisit Radhu, în exclusivitate. 

Radu Dobircianu, cunoscut sub numele Radhu este un actor și cântăreț, de origine română, laureat a Premiilor interpretare la "Festivalul Callatis". Datorită succesului său cu muzica latino, el a fost numit de presa română „Regele Cumbiei”. Radhu a fost remarcat nu numai de posturi artistice și mondene, ci și de știri, cele mai importante publicații "El Sol de Mexico" ,"El Grafico" , "El Universal" ,chiar și "Playboy Mexico" au scris despre românul nostru! 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro