FOTO / Oricine îl vede, îl compară cu Pepe! Ce spune Radhu despre îndrăgitul artist: „Eu nu îl copiez!”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oricine îl vede, îl compară cu Pepe! Ce spune Radhu despre îndrăgitul artist: „Eu nu îl copiez!” © Spynews

Este unul dintre cei mai în vogă artiști din America Latină și i-a cucerit pe toți cu muzica sa! Radhu, îndrăgitul român care a dat pe spate toate domnișoarele cu ritmurile sale a fost comparat, de foarte multe ori, cu celebrul Pepe. Pentru www.spynews.ro, Radhu a povestit că nu și-a dorit niciodată să-l copieze pe Pepe, dar, cu toate acestea, îl admiră extrem de mult. 

Radhu, singurul cântăreț român de cumbia, celebru și extrem de îndrăgit în America Latină a mărturisit pentru www.spynews.ro că ori de câte ori cântă în România, este adsea comparat cu Pepe. Îndrăgistul artist a vrut să facă lumină în acest caz și a povestit că nu și-a dorit nicio secundă să-l imite pe Pepe. Mai mult, stilurile lor muzicale deși sunt asemănătoare, înseamnă lucruri diferite.

„Nu îl copiez pe Pepe. Ca să înțelegeți, eu când muzică latino-americană (salsa, cumbia), iar el cântă muzică latino-europeană (spaniolă, flamenco). Îmi place muzica și îl admir foarte mult, el pare așa, un spaniol autentic atunci când cântă.

Îl ajută timbrul vocal! Muzica mea este cumbia, un gen de muzică latino tradițional, născut în Columbia în jurul anilor '40, care a fost adoptat de multe țări latino-americane.

Cânt o cumbia pop, am piese lucrate în Argentina de producătorii lui Luis Fonsi și ai Glroiei Estefan! Acolo trebuie să cânt în spaniolă argentiniană, iar în Mexic cânt rancheras și cumbia mexicană, muzică tradițională mexicană, alaturi de producătorii Thaliei, dar și alături de regina telenovelelor, Laura Zapata! Fac muzică latino ca la carte.

Oamenii sunt naționaliști si publicul te taxează! În legătură cu Pepe, este un artist cu stil, cu mesaj, carismă, un artist care transmite, autentic, cântă muzică latino, îl respect și va fi mereu un model pentru mine! Admir perseverența lui, nu îl cunosc ca și om, am avut concerte împreuna, dar niciodată nu am avut timp sau nu s-a ivit vreun moment în care să ne salutăm!” a povestit îndrăgitul Radhu, pentru www.spynews.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro