EXCLUSIV: Artist celebru de la noi, la un pas de moarte! A fost aproape de tragedie, la filmările celui mai recent clip

+5 click pentru
galerie

EXCLUSIV: Artist celebru de la noi, la un pas de moarte! A fost aproape de tragedie, la filmările celui mai recent clip © Spynews

Radhu, unul dintre cei mai iubiți artiști latino de la noi se bucură de un succes răsunător peste hotare, acolo unde a cunoscut unele dintre cele mai importante nume din muzica internațională. Cu toate acestea, viața lui Radhu nu este una ușoară, căci cariera muzicală implică numeroase riscuri. Așa se face că de curând, la filmările celui mai recent videoclip de-ale sale, îndrăgitul artist latino a fost la un pas de moarte. 

De curând, Radhu a filmat pentru cel mai recent videoclip de-ale sale, fiind vorba de piesa lui intitulată „Chico latino”, compusa de producatorii lui Luis Fonsi. Filmăruile au fost o adevărată provocare pentru îndrăgitul artist român, iar acesta a fost la un pas de moarte. 

www.spynews.ro a pus mâna pe informații exclusive despre cea mai recentă cumpănă prin care a trecut Radhu, cunoscutul artist latino. În timp ce filma, Radhu s-a așezat pe balustrada podului „Puenta de la mujer” în grabă, fără să fie atent. Fierul respectiv era ud, iar Radhu a fost la un pas de tragedie! Artistul a fost la un pas de a cădea în râu.

Contactat de www.spynews.ro, Radhu a povestit totul despre episodul șocant prin care a trecut. „Evident că m-am speriat! Dar apoi m-am amuzat! Este a treia oară când era să pic în apă, o dată în Mexic, în Xochimilco, la videoclipul „Quimera” ,a doua oară în „Acapulco”, unde cântam pe un vas și a treia oară în Argentina” a povestit Radhu, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

„Cred că cineva are grijă de mine acolo Sus, să îmi duc proiectele la bun sfârșit” a mai completat Radhu. 

Radhu, singurul cântăreț de cumbia din România a ajuns cunoscut în America Latină, acolo unde a colaborat cu Laura Zapata, Patricia Reyes Spindola și Miss America Latină, Francisca Lachapel. Mai mult, românul nostru a ajuns și la o colaborare cu grupul „Rafaga” pentru melodia „Puro Amor”, piesă ce l-a consacrat în mediul cumbia din Argentina. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro