EXCLUSIV. Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio! Care ar fi motivul despărțirii

+3 click pentru
galerie

Încurcate sunt căile iubirii, iar când vine vorba de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vorbim despre o poveste de film! S-au despărțit, s-au împăcat, iar și iar, dar ultima dată părea că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, tot împreună. Spynews.ro a aflat însă, că deși vorbeau din nou despre nuntă, totul a luat o altă întorsătură. Și-au spus iarăși adio!

Spynews.ro anunță bomba momentului în showbiz-ul autohton. Dragostea nu mai plutește în aer pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi și-au spus din nou adio, spun sursele noastre. 

După o lungă perioadă în care ba s-au despărțit, ba s-au împăcat, lucrurile au revenit la normal. Admiratorii cuplului, care nu se mai așteptau la o împăcare, au rămas mască! De atunci, Bianca și Bodi au pozat din nou în „cuplul perfect” și nimic nu mai prevestea o altă despărțire. 

Doar că, Spynews.ro a aflat în exclusivitate că cei doi și-au spus din nou adio, lăsând la o parte planurile de nuntă pe care și le făcuseră și promisiunea lui Bodi că de data aceasta va fi... altfel. Spunem asta pentru că am aflat și care ar fi motivul despărțirii. De fapt, motivele! 

Motivele despărțirii ar fi aceleași: infidelitatea și lipsa respectului 

Alex Bodi a șters imaginea cu Bianca Drăgușanu pe care o pusese în momentul împăcării, ceea ce confirmă faptul că sursele Spynews.ro au dreptate! 

Tot sursele noastre au dezvăluit că motivele despărțirii ar fi aceleași ca în trecut: lipsa respectului și infidelitatea lui Alex Bodi! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro