EXCLUSIV / Cât de tare este partenerul de viață al Andreei Marin! Informații-bombă despre misiunile la care participă, în afara țării

+5 click pentru
galerie

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, dar ceea ce nu mulți oameni știu este faptul că își împarte viața cu un bărbat tare inteligent, pe care orice femeie și l-ar dori. Adrian Brâncoveanu este un bărbat influent, cu o mare importanță atât în România, cât și în străinătate.

În vara acestui an, pe data de 14 iulie, un inginer de origine română a fost răpit de către o grupare armată necunoscută, astfel că imediat s-a și declanșat celula de criză. Încă din momentul respectiv, cazul a fost gestionat prin Ambasada României în Libia, iar cel care s-a ocupat de negocierile necesare eliberării bărbatului de origine română este nimeni altul decât partenerul de viață al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu!

CITEȘTE ȘI - Dovada că nimic nu o doboară pe Andreea Marin! Vedeta a fost surprinsă aşa cum multe femei se feresc să fie văzute

Da, ați auzit bine. www.spynews.ro a pus mâna pe informațiile momentului, căci pe lângă funcția de ambasador pe care o deține, iubitul Andreei Marin are și o funcție extrem de importantă în MAE, lucru neștiut de nimeni!

Consulul român din Libia, nimeni altul decât partenerul de viață al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu face lucruri la care nimeni nu se gândea vreodată.

www.spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, informația-bombă a momentului! Iubitul fostei „zâne” a participat la o misiune secretă, în afara țării. În celula de criză a Ministerului de Externe și în calitate de consul, Adrian Brâncoveanu este implicat activ în salvarea românului ce a fost răpit de o companie de petrol.

Astfel, recent, Adrian Brâncoveanu a avut o întâlnire la nivel înalt cu președintele Corporației Naționale a Petrolului (NOC), inginerul Mustafa Sanalla, pentru a discuta despre măsurile ce trebuiesc a fi luate pentru eliberarea unor angajați răpiți, printre care se numără și un bărbat de origine română.

CITEȘTE ȘI - VIDEO / Andreea Marin, despre cele mai importante lecţii primite de la viaţă! "Omul meu drag nu e aici"

Românul a fost răpit de către un grup armat necunoscut în luna iulie a acestui an, pe data de 14, alături de un alt coleg de origine libiană.

Cu un asemenea bărbat „bazat” și influent, Andreea Marin trebuie să se simtă tare, tare mândră de faptul că acesta este bprbatul care îi este alături și alături de care își împarte viața.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro