Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu! Acuzații grave îi sunt aduse blondinei: ”Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon (...) A fost ținută în lanțuri”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu! Acuzații grave îi sunt aduse blondinei: ”Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon (...) A fost ținută în lanțuri”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 25.01.2023 la 23:35 Actualizat pe 26.01.2023 la 11:50

E scandal uriaș în showbiz între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. După ce Bianca Drăgușanu a jignit-o din nou pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, ca urmare a replicii date de Claudia Pătrășcanu, acum cântăreața face acuzații grave la adresa blondinei. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații exclusive pentru Spynews.ro!

  • Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră
  • Acuzații grave îi sunt aduse Biancăi Drăgușanu
  • Cântăreața s-a dezlănțuit

Showbiz-ul românesc e martorul unui scandal uriaș ce a pornit între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. După ce acestea și-au dat replici acide una alteia, iată că acum Claudia Pătrășcanu vine și cu acuzații grave la adresa blondinei.

Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu. Gabi Bădălău îi trimitea, de fapt, ”bezele” cântăreței

După ce Bianca Drăgușanu a povestit la Antena Stars că fosta soție a iubitului ei, Claudia Pătrășcanu, îi trimitea pupici pe Whatsapp lui Gabi Bădălău și că aceasta i-ar fi dat o mulțime de mesaje, deși sunt divorțați, iată că artista vine și cu dovezile care prezintă contrariul.

De fapt, cel care îi trimite pupici Claudiei Pătrășcanu e nimeni altul decât Gabi Bădălău, după o discuție cu privire la copiii celor doi. Mai mult de atât, cântăreața a mai spus că afaceristul i-a făcut și dedicații la lăutari atunci când se afla la petreceri. Vedeta susține că a primit din partea lui Gabi Bădălău emoticoane cu pupicuri la o discuție pe care ar fi avut-o cu privire la copii. Deși Bianca Drăgușanu spunea că ea încerca să-l recucerească pe afacerist, vedeta susține că el și-ar dori-o înapoi.

”Ea mi-a zis că eu îi trimiteam pupici lui, dar el îmi trimitea mie pupici. Ca să îi ofer tot ce crede ea, că Gabi merge și pe stânga și pe dreapta și așa, el tot la mine cumva trage, pune și muzică, îl năpădesc amintirile, el mi-a trimis mie pupici cât am fost în vacanță. Gabi ușor, ușor își dă seama ce a pierdut, nu degeaba mă sună în miez de noapte și îmi pune lăutarii să-mi cânte, îmi dă dedicații pentru mama copiilor, cumva îl năpădesc niște amintiri, pe mine nu mă interesează”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Totodată, Claudia Pătrășcanu continuă seria de dezvăluiri, iar aceasta ne-a declarat că acum își dă seama de ce Gabi Bădălău nu mai vine să-și ia copiii și de ce nu le mai acordă atât de multă atenție celor doi băieți. Vinovată de această situație ar fi tot Bianca Drăgușanu, care i-ar interzice acest lucru, după cum a mai spus interpreta.

Vedeta susține că Bianca Drăgușanu ar fi întreținută de către Gabi Bădălău, care de altfel i-ar ajuta toată familia cu bani, căci diva nu ar sta atât de bine pe plan financiar.

”În toată situația asta și în legătura cu copiii, se pare că de aceea nu mai vine el să ia copiii, de aceea nu mai vine el acasă, de aceea nu mai vine la zilele aniversare ale copiilor pentru că ea nu-i mai permite. Aici ține de el, nu de ea! Ea care își permite să vorbească despre câți bani plătește Gabi copiilor, dar el care îi ține ei toată familia în spate. El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, despre Bianca Drăgușanu: ”A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție”

Claudia Pătrășcanu mai precizează că Bianca Drăgușanu și-ar cumpăra de fapt rochiile din Turcia, pe care ulterior le vinde în România la un pret mult mai mare față de cel de cumpărare.

Vedeta vine și cu acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu și precizează că în niciun caz nu vrea să stea cu ea pe o canapea la discuții, căci ar știi ce trecut ar avea de fapt blondina, făcând aici acuzații dure la adresa sa.

”Mai nou am descoperit că de acolo ia ea rochii și haine de blană, că mi-am luat două haine de blană. Mi-a zis omul ăla de acolo că vine și din România Bianca Drăgușanu, ea ia haină de blană cu 150 de euro și o vinde cu 2000 de euro. Ea are o problemă pentru Gabi le dă copiilor bani pentru școală, ea stă pe banii copiilor mei, toată familia ei, oamenii ăia nu fac nimic. Ea și-a permis să vorbească despre mama mea, dar ea ce face?! E ultima oară când vreau să vorbesc despre asemenea om. N-am să mă pun în viața mea niciodată pe canapea cu o femeie de speța ei. Să nu uităm de unde a plecat, e o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta, a fost împărțită în toată Europa să facă prostituție, cum aș putea eu vreodată Claudia Pătrășcanu să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Ce i-ar fi spus Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu despre iubita lui, Bianca Drăgușanu

Cântăreața precizează că singurul vinovat pentru toată această situație e nimeni altul decât chiar Gabi Bădălău, care a permis aceste lucruri și i-a dat voie Biancăi Drăgușanu să o calce în picioare doar pentru că i-ar fi frică de ea.

Ea ne-a relatat și o conversație pe care a avut-o cu Gabi Bădălău în care afaceristul i-ar fi spus Claudiei Pătrășcanu că nu mai poate să scape de Bianca Drăgușanu, că i-ar fi făcut vrăji și că ar avea nevoie și de ajutor din partea preoților pentru a scăpa de ea.

”Singurul vinovat din toată ecuația asta e Gabi pentru că a permis lucrul acesta, eu cred că lui îi e foarte frică de ea. Eu n-am să-l uit pe Gabi când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit manajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot ca să-l scape de ea și tot n-a putut să scape, nu mai are scăpare, din păcate pentru el nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe, un nimic de om, să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi cu copiii mei, îi e frică că nu mai are bani? Că dă Gabi mai mult copiilor mai mult decât dă ei? Gabi Bădălău plătește încă școala copiilor, nu mie, copiilor. Care e problema ei, vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea de copiii mei? Să stea cuminte în banca ei”, a mai zis Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu mai spune că i se pare normal ca Bianca Drăgușanu să fie geloasă pe ea, iar aici susține că spre deosebire de blondină, ea nu nicio operație estetică.

”Mi se pare normal să fi geloasă pe o femeie ca mine, dar de luat înapoi pe Gabi nu-l mai iau niciodată în viața asta. Mi se pare normal să fi geloasă, eu n-am 120 de operații, n-am nici măcar una. La vârsta mea arăt așa natural frumoasă de la mama natură, acum sincer, a apucat-o geloziile pe mine?”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ”Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon”

Vedeta mai susține că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe ea deoarece Gabi Bădălău nu a luat-o de soție până acum. Claudia Pătrășcanu precizează că din cauza faptului că Bianca Drăgușanu ar fi avut un trecut complicat, acum ea vrea să pună presiune pe Gabi Bădălău și să nu-i permită să aibă o relație bună cu copiii și cu mama acestora.

”Eu cred ca a intrat panica și gelozia în ea. Găbiță nu a luat o de nevastă până acum, e disperata... cine să o mai ia? Cine să mai stea cu una ca asta? Câta bătaie și-a luat și ținută în lanțuri, nu-și mai aduce aminte? Acum s-au schimbat rolurile.... îl tine sub presiune pe Bădălău, nu și mai vede nici copiii, banii copiilor mei îi papă ea și are tupeul să vorbească că el ține copiii la școală. Pai nu-i mai ajung ei pentru dezmăț? Adevărul este că ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon. Are oglinzi acasă? E putredă și expirată, rea și invidioasă. Are 42 ani și arată mai bine mama mea la 60”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu mai spune că Bianca Drăgușanu nu știe să-și educe fiica și că i-ar fi dat micuței de 6 ani alcool în restaurante și ar fi vorbit urât de față cu ea.

”V-aș fi dat înregistrări, dacă mi-ați fi permis, cu ea când plânge în isterie și disperă când Gabi vorbește cu mine chiar și despre copii. Este o distrugătoare de vieți și suflete! În loc să vorbească despre copiii mei super educați, ar trebui să se ocupe de educația fiicei ei. Un copil căruia i se da alcool la 6 ani prin restaurante, lângă care se vorbește vulgar și lângă care schimbă bărbații ca pe șosete”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Totodată, Claudia Pătrășcanu îi mai transmise Biancăi Drăgușanu că nu a primit nici ea la rândul ei educație din partea mamei sale în copilărie, atunci când vedeta și sora ei au rămas în grija tatălui acestora.

”Cât despre mama mea, când mai are tupeul sa vorbească despre ea, i-ș spune că mama nu ne-a abandonat așa cum a făcut-o mămicuța ei, care nu a știut să-i dea o educație și să o pregătească pentru societatae. Pe unde merge, se usucă tot. O neghină”, a mai transmis Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro

Claudia Pătrășcanu susține că Bianca Drăgușanu trebuie să-și facă un control medical

Cântăreața nu se oprește aici, căci artista susține că Bianca Drăgușanu ar trebui să meargă la un control medical de specialitate. Claudia Pătrășcanu mărturisește că vedeta e un real pericol pentru cei din jurul său.

”I-ar trebui un control medical, constat că care depresii. Chiar ea a recunoscut că ia și 3 pastile anti-depresive pe zi și să ne amintim de episoadele de suicid pe care le-a avut pentru domnul Bodi ca să nu o părăsească. Oamenii cu astfel de probleme sunt realmente un pericol pentru ei, dar și pentru cei din jur, un pericol al societății și al relațiilor de orice natură. Ce femeie ești tu, adunată de un bărbat de pe jos ca un gunoi pe fărăș? Ce fel de bărbat și-ar dori lângă el pentru toată viața o femeie pe care a luat-o pe bani într-o vacanță? Și alții au avut-o la fel și alții o vor avea. Toată România și tot Dubaiul”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit după atacul Claudiei Pătrășcanu. Ce acuzații face blondina: „A pus-o și pe mama ei să mă înjure” / VIDEO

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu! Acuzații grave îi sunt aduse blondinei: ”Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon (...) A fost ținută în lanțuri”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Care e povestea Ancuței Pop, concurenta din echipa galbenă de la Chefi la Cuțite. Cum a început să cânte, de fapt: "Prin el am început să..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:07
Care e povestea Ancuței Pop, concurenta din echipa galbenă de la Chefi la Cuțite. Cum a început să cânte, de fapt: "Prin el am început să..." / VIDEO
  • Ce poveste de viață are Ancuța Pop, concurenta din echipa galbenă Chefi la cuțite
  • Cum a început să cânte
Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumină în cazul duhovnicului. Îl acuză că ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele în instanță”
Emisiuni TV • la 19:57
Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumină în cazul duhovnicului. Îl acuză că ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele în instanță”
  • Socrul preotului din Roata de Jos face lumină în cazul duhovnicului
  • Îl acuză că ar fi fost violent cu fiica lui
Cine este Nicoleta Raisa Sima de la Chefi la cuțite. S-a luptat cu o boală gravă: „Plângeam mereu”
Showbiz intern • la 19:35
Cine este Nicoleta Raisa Sima de la Chefi la cuțite. S-a luptat cu o boală gravă: „Plângeam mereu”
  • Cine este Nicoleta Sima de la Chefi la cuțite
  • S-a luptat cu o boală gravă
Acces Direct. Situație neașteptată într-un sat din Giurgiu. Comunitatea din Roata de Jos, în stradă, pentru preotul preferat. Nu vor să îl accepte pe noul duhovnic
Emisiuni TV • la 19:20
Acces Direct. Situație neașteptată într-un sat din Giurgiu. Comunitatea din Roata de Jos, în stradă, pentru preotul preferat. Nu vor să îl accepte pe noul duhovnic
  • Situație neașteptată într-un sat din Giurgiu
  • Comunitatea din Roata de Jos, în stradă, pentru preotul preferat
  • Nu vor să îl accepte pe noul duhovnic
O tânără care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvăluiri. Ce spune tânăra despre accidentul în care două persoane au murit: "A întors maşina şi s-a dus în Vamă"
Stiri interne • la 18:44
O tânără care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvăluiri. Ce spune tânăra despre accidentul în care două persoane au murit: "A întors maşina şi s-a dus în Vamă"
  • O tânără care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai rupe tăcerea
  • Ce ar fi făcut Vlad Pascu după ce a provocat accidentul
Acces Direct. Cum răspunde acuzațiilor fosta iubită a lui Ciprian. A fost făcută o anchetă acasă la mama fetiței: „M-a dat afară că nu i-am dat bani”
Emisiuni TV • la 18:36
Acces Direct. Cum răspunde acuzațiilor fosta iubită a lui Ciprian. A fost făcută o anchetă acasă la mama fetiței: „M-a dat afară că nu i-am dat bani”
  • Cum răspunde acuzațiilor fosta iubită a lui Ciprian
  • A fost făcută o anchetă acasă la mama fetiței
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close