EXCLUSIV: Conchita de România a trecut printr-un coșmar: „Mafiotul mă ținea în casă și era să-mi pierd cariera!”

+3 click pentru
galerie

Conchita de România © Instagram

Deși toată lumea știa că Dudu Conchita a avut o relație foarte bună cu „mafiotul” din viața sa, vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la acesta!

Conchita de România a declarat, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că „mafiotul” alături de care a trăit o poveste de dragoste a transformat totul într-un coșmar. Mai mult, vedeta ne-a povestit că a fost la un pas de a-și pierde cariera. Deși toată lumea îl vedea pe Dudu Conchita mereu cu zâmbetul pe buze, acesta era, de fapt, în pragul unei depresii. 

„Acest mafiot mi-a complicat viața! Am intrat în depresie și am fost la un pas de a-mi pierde cariera. Mafiotul mă ținea închisă în casă, nu mă lăsa să am contact cu nimeni, iar femeile lui erau extrem de geloase pe mine. Acum sunt ok, am consultat un psiholog. Efectiv omul ăsta se juca cu mintea mea, pentru că știa că îl iubesc. Acum chiar sunt bine, mă concentrez pe muncă, pe salonul meu și pe viitorul atelier de design vestimentar pe care îl voi deschide. Mi-am deschis mințile la timp” ne-a povestit, în exclusivitate, Conchita de România. 

Conchita de România a trăit, timp de câteva luni, o poveste de dragoste alături de un domn misterios, care deși o răsfăța pe vedeta noastră, se pare că îi făcea, în cele din urmă, viața un coșmar!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro