Exclusiv / Cornel Galeş a fost singurul pasager care a murit. Ce s-a întâmplat cu ceilalţi prieteni din maşină. Abia acum s-a aflat

Exclusiv / Cornel Galeş a fost singurul pasager care a murit. Ce s-a întâmplat cu ceilalţi prieteni din maşină. Abia acum s-a aflat © Facebook

Cornel Galeş a murit în urmă cu mai bine de o săptămână într-un tragic accident auto, în Spania. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete se afla alături de mai mulţi prieteni, alături de care petrecuseră la un restaurant.

Sasha, fata Vivianei, iubita sa, a oferit informaţii în exclusivitate pentru Antena Stars şi Spynews despre ultimele momente din viaţa bărbatului care i-a fost ca un al doilea tată.

Astfel, deşi iniţial s-a vorbit despre faptul că la volan se afla Cornel Galeş, ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa, iar acestea au fost confirmate de Sasha.

Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă cu ceilalţi pasageri din maşina în care se afla Cornel Galeş. Astfel, potrivit informaţiilor oferite de Sasha, niciunul dintre ceilalţi bărbaţi nu a păţit ceva. Tânăra ne-a precizat că nici Cornel Galeş nu ar fi avut nimic, iar astăzi ar fi fost printre noi, dacă ar fi purtat centură de siguranţă. El se afla pe locul din mijloc din spate al maşinii, astfel că în momentul impactului, din cauză că nu purta centură, a fost aruncat prin trapa maşinii.

"Ceilalţi care au fost în maşină sunt bine sănătoşi. Cornel a păţit ce a păţit pentru că nu avea centura de siguranţă pusă. Accidentul a avut loc pe 30 noiembrie, în jurul orei 18.00", a spus Sasha, în exclusivitate pentru Antena Stars şi Spynews.

Ce spune Sasha despre faptul că Cornel Galeş apărea activ pe Whatsapp, după ce a murit

La scurt timp după ce Cornel Galeş a murit, el apărea activ pe Whatsapp. Mulţi s-au întrebat cum este posibil aşa ceva şi care este, de fapt, explicaţia. Sasha, fiica Vivianei, a precizat că singura explicaţie clară ar fi că cei care au folosit telefonul lui Cornel Galeş sunt oamenii legii, care voiau să ia legătura cu o persoană din familia lui Cornel Galeş.

"El a fost activ pe Whatsapp în noaptea în care noi am ajuns în Spania, dar noi credem că poliţiştii au încercat să caute o rudă de gradul I şi căutând prin mesaje şi prin mesajele de Whatsapp doar aşa a putut fi activ. Cornel la ora la care a fost online era mort", a spus Sasha în exclusivitate pentru Antena Stars şi Spynews.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro