Exclusiv / Iubita Vivi se ocupă de înmormântarea lui Cornel Galeş, dar cum stăteau, de fapt, lucrurile între ei. "Existau certuri"

Exclusiv / Iubita Vivi se ocupă de înmormântarea lui Cornel Galeş, dar cum stăteau, de fapt, lucrurile între ei. "Existau certuri" © Facebook

Cornel Galeş a murit pe 30 noiembrie, în jurul orei 18.00, ora Spaniei, în urma unui accident terifiant. Fiica sa vitregă, Sasha, a oferit informaţii în exclusivitate pentru Antena Stars şi Spynews despre moartea tragică a lui Cornel Galeş.

Sasha, fiica Vivianei, ultima femeie pe care Cornel Galeş a iubit-o, a vorbit despre felul şocant în care Cornel Galeş a murit. Aceasta ne-a spus că nu este adevărat faptul că Cornel Galeş s-ar fi aflat la volan în momentul tragediei. El nu era nici măcar pe scanunul din dreapta, ci se afla tocmai în spate, pe locul din mijloc, astfel că în urma impactului extrem de puternic, Cornel Galeş a ieşit prin trapa maşinii.

În plus, spune Sasha, Cornel Galeş a murit pe loc. El nu a mai avut nicio şansă, după ce faţa i-a fost desfigurată, iar piciorul stâng i s-a rupt în impact. De asemenea, fata a povestit şi despre momentul în care mama ei a aflat totul. Viviana a aflat că iubitul ei a murit în urma mesajului pe care naşa lui l-a postat pe Facebook. Imediat cum a citit, Viviana a intrat în stare de şoc şi a mai avut doar putere să o roage pe fiica sa să caute informaţii în presa din Spania.

După ce lucrurile s-au dovedit reale, Viviana nu a mai stat pe gânduri, iar a doua zi dimineaţă se afla deja în Valencia. Acolo, iniţial, aceasta a întâmpinat probleme, tomai pentru că nu era rudă de gradul I cu Cornel Galeş, însă, ulterior, după ce fata sa biologică a semnat împuternicirea, Viviana s-a putut ocupa de tot, cu ajutorul unui prieten, Adi, care a condus-o spre diferite firme cu care să poate lucra în vedere ridicării de la morgă, iar mai apoi a repatrierii trupului neînsufleţit al acestuia.

"Iniţial a văzut postarea văzută de naşa lui. Imediat m-a rugat să caut pe internet. Nu am găsit nicio ştire pe site-urile din Spania. După ce am sunat ni s-a spus că el stătea pe locul din spate, în mijloc. Luni dimineaţă noi am ajuns în Valencia şi am plecat spre judecătorie pentru a-i ridica bunurile, iar apoi la Institutul de Medicină Legală şi aici s-au complicat lucrurile, pentru că mami nu este rudă de gradul I cu el. Am angajat o firmă pentru a se ocupa de tot. I-a fost sfârtecat piciorul stâng şi a avut faţa mutilată", a spus Sassha pentru Antena Stars şi Spynews.

Care era relaţia dintre Vivi şi Cornel Galeş 

De asemenea, fiica Vivianei a precizat pentru Antena Stars şi Spynews că relaţia dintre mama ei şi Cornel Galeş era una bună, chiar dacă mai existau anumite certuri, ca în toate relaţiile de altfel. În plus, cei doi erau în continuare iubiţi, dar chiar dacă nu ar fi fost, Sasha a povestit că mama ei s-ar fi ocupat oricum de tot ce ţine de înmormântarea bărbatului pe care l-a iubit.

"Ei erau în continuare împreună. Existrau certuri, însă ei erau împreună şi chiar dacă nu ar fi fost asta nu însemna că mama nu i-ar fi ajutat. Ei rămăseseră în relaţii ok", a spus Sasha pentru Antena Stars şi Spynews.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro