Exclusiv / Cum a ajuns să arate mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la moartea sa / FOTO

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Cum a ajuns să arate mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la moartea sa / FOTO © Spynews.ro

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani şi jumătate, lăsând în urma sa multă durere. Artista era una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară de la noi, fanii suferind enorm la auzul teribilei veşti.

Au trecut doi ani şi jumătate de când regretata artistă a plecat dintre noi, din cauza unei boli grave. Ileana Ciuculete avea doar 65 de ani. Imediat după trecerea sa în nefiinţă, în familia Ilenei Ciuculete a izbucnit un război fără precedent, evident, din cauza averii. Într-o tabăra era fostul ei soţ, Cornel Galeş, iar în cealaltă erau cei doi băieţi. Nici în prezent lucrurile nu s-au încheiat, iar conflictul a rămas unul deschis.

Deşi lucrurile nu stau bine între cei care au rămas în urma Ilenei Ciuculete, se pare că, totuşi, cineva din familie a decis să respecte aşa cum se cuvine memoria regretatei artiste.

Astfel, Spynews vă prezintă imagini noi de la mormântul Ilenei Ciuculete. În imaginile pe care le puteţi vedea în galeria foto, se poate observa că mormântul este îngrijit, semn că, dincolo de scandalurile mediatice, oamenii dragi ai Ilenei Ciuculete şi-au dorit ca mormântul acesteia să fie îngrijit aşa cum trebuie. Florile nu lipsesc de la mormântul regretatei cântăreţe, la fel şi lumânările.

Cornel Galeş şi-a refăcut viaţa

Nu ştim dacă cei care se îngrijesc de mormântul Ilenei Ciuculete sunt copiii ei, sau dacă fostul soţ a plătit pe cineva să se ocupe, dar ceea ce ştim cert este că fostul bărbat al artistei, Cornel Galeş, şi-a refăcut viaţa. Deşi atunci când apărea la televizor în compania soţiei sale spunea că aceasta este totul pentu el, ei bine, nu la mult timp după ce şi-a condus nevasta pe ultimul drum, Cornel Galeş şi-a refăcut viaţa în compania unei blondine, care, de altfel, l-a angajat la firma sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro