EXCLUSIV. După Mirela Vaida şi Andreea Bălan, încă o vedetă a Antenei anunţă azi că este însărcinată

O vedetă a Antenei anunţă azi că este însărcinată © spynews.ro

La doar o zi de când Mirela Vaida şi Andreea Bălan au anunţat că sunt însărcinate, încă o vedetă a Antenei dă marea veste: este gravidă. 

O vezi zilnic la TV, este admirată de foarte mulţi oameni şi are o mega surpriză. Cu siguranţă nu te aşteptai să dea vestea cea mare: e însărcinată. Informaţia ne-a lăsat mască şi pe noi! Cunoscuta vedetă a primit o binecuvântare uriaşă, iar peste câteva luni o să devină mămică.

Rămâi pe spynews.ro pentru a afla, în exclusivitate, cine este mega vedeta Antenelor care urmează să nască în câteva luni. www.spynews.ro anunţă, aşa cum te-a obişnuit, cele mai tari ştiri din lumea celebrităţilor! Doar de la noi o să afli, astăzi, cine esre vedeta care a primit vestea cea mare! Stai pe www.spynews.ro! 😉

Alte două vedete din Antenă sunt însărcinate! 

Prezentatoarea TV Mirela Vaida devine mamă pentru a treia oară, iar cântăreaţa Andreea Bălan - pentru a doua oară.

"După o noapte plină de oboseală am zis să încerc. Am fost la o farmacie a ieşit pozitiv. O sun pe mama să-i dau vestea, bucurie mare în familie. M-am panicat şi am plâns. Toate s-au dat peste cap, dar apoi am gândit că este de la Dumnezeu. Este important să ai sprijinul partenerului. Cel mai rău este că te chinui 9 luni cu ei, îl naşti şi seamănă cu ta-su. O să-l cheme Tudor Ştefan", a povestit Mirela Vaida, la "Acces Direct", după ce s-a aflat că este însărcinată. 

Şi Andreea Bălan este în culmea fericirii. Cântăreaţa încă nu ştie sexul bebeluşului, dar mărturiseşte că soţul ei, George Burcea, şi-ar dori un băieţel, în timp ce ea ar vrea tot fetiţă. "În familia noastră, numeroasă de trei, o să mai vină un Mickey Mouse. Nu ştim dacă este băieţel sau fetiţă. Acum sunt însărcinată în 20 de săptămâni", a povestit Andreea Bălan. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro