Mirela Vaida este însărcinată. Prezentatoarea TV devine mamă pentru a treia oară

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida este însărcinată © Facebook

Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară. Cunoscuta prezentatoare TV urmează să devină mamă din nou şi trăieşte una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii, dat fiind faptul că îşi dorea încă un micuţ în familia ei.

Citeşte şi - Mirela Vaida, primele declaraţii despre a treia sarcină: "Le spun tuturor că… mai aştept un copil!"

Da, Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară! Prezentatoarea TV de la Antena 1 este în culmea fericirii de când a aflat vestea şi abia aşteaptă să îşi strângă în braţe şi cel de-al treilea copil. Vedeta poartă în pântece un băieţel care va veni pe lume în aproximativ patru luni. Nu de puţine ori a declarat că ar vrea trei sau chiar patru copii şi iată că dorinţa i se îndeplineşte. În doar câteva luni, Mirela Vaida va deveni mamă din nou, pentru a treia oară.

„Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură…Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea”, a spus Mirela Vaidarecent, atunci când a fost întrebată despre posibilitatea de a mai avea un copil.

Mirela Vaida are doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Fetiţa a fost născută în 2015, pe 20 februarie. Băieţelul a venit pe lume pe 20 august 2016. Acum, Mirela Vaida este însărcinată şi urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro