Mirela Vaida, însărcinată cu gemeni? „De la al treilea, te relaxezi”

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida © Facebook

Mirela Vaida le-a dat puțin fanilor de gândit, iar aceștia se bucură extrem de tare, căci frumoasa moderatoare de televiziune a spus un lucru care poate fi ușor interpretabil. 

Mirela Vaida are doi copii minunați, iar lucrul ce i-a bucurat pe fanii acesteia extrem de tare este faptul că...este însărcinată cu gemeni! Blondina a povestit, pentru libertatea.ro, că își dorește să-și mărească familia, iar posiblitatea existenței unei sarcini nu este deloc de contestat, în acest moment. Ba mai mult, din spusele vedetei, pare că trăiește o bucurie...dublă!

„Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură…Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea.
La primul e greu, la al doilea zici cine m-a pus, dar de la al treilea te relaxezi…îl mai învaţă sora la prostii… La primul îmi faceam mea culpa, nu dormeam nopţile, cum am putut eu să fac asta? Primul dacă cădea şi se lovea la buzită şi îi dădea sângele, lucru frecvent la copii, vai dar cât plângeam. Cum am putut, ce mamă sunt? Al doilea, săracul, dacă nu avea ceva grav…lucrurile astea nu poţi să le controlezi. Asta spun tuturor. Faceţi măcar doi copii că la primul eşti preocupat…la al doilea îl mai şi laşi. La al treilea sunt curioasă, dar când o să vă aflu, vă spun.

Dacă nu îi faci acum pe toţi, să îi dai la aceeaşi grădi, la aceeaşi şcoală...”, a spus Mirela Vaida pentru Libertatea.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro