Exclusiv / Ionuţ de la MPFM a dezvăluit sexul bebeluşului. Fostul concurent urmează să devină tată pentru prima dată în această primăvară

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Ionuţ de la MPFM a dezvăluit sexul bebeluşului. Fostul concurent urmează să devină tată pentru prima dată în această primăvară © Facebook

Ionuţ, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, este în culmea fericirii. Tânărul urmează să devină tată pentru prima dată, iar acum ne-a dezvăluit şi sexul bebeluşului.

Ionuţ Gabriel de la MPFM a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spynews, în care ne-a dezvăluit sexul bebeluşului. Fostul concurent este în al nouălea cer şi nu-şi mai încape în piele de fericire, după ce soţia lui l-a anunţat că va deveni tătic de... băieţel.

Ionuţ Gabriel şi soţia lui au dat vestea că urmează să devină părinţi, toamna trecută, însă până acum nu au vorbit nimic de sexul bebeluşului. Ei bine, noi am aflat şi vă oferim informaţii în exclusivitate. Ionuţ, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, este cum nu se poate mai fericit, mai ales că el îşi dorea enorm un băieţel.

Ionuţ Gabriel şi soţia sa, Alina, urmează să facă cunoştinţă cu micuţul în luna mai. Emoţiile sunt uriaşe, iar cei doi parcă nu mai au răbdare până la marea întâlnire.

Ionuţ Gabriel ne-a vorbit şi despre felul în care se simte soţia sa, care, din fericire, are parte de o sarcină liniştită, iar băieţelul este perfect sănătos.

''Soția mea se simte bine, chiar foarte bine, în afara de începutul sarcinii unde a avut puține grețuri acum este foarte ok, suntem în al nouălea cer. Băiețelul este perfect sănătos și se dezvoltă cum trebuie. Este cea mai importantă și fericită perioadă din viaţa noastră! Abia așteptăm luna mai să se nască'', ne-a spus Ionuţ Gabriel. Fostul concurent şi soţia sa sunt nerăbdători şi aşteaptă cu sufletul la gură să-l cunoască pe micuţul care le va schimba viaţa în cel mai frumos fel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro