Un fost concurent la MPFM, pus pe jar de sexul bebeluşului! El şi soţia lui vor deveni părinţi pentru prima dată

+3 click pentru
galerie

Un fost concurent la MPFM, pus pe jar de sexul bebeluşului! El şi soţia lui vor deveni părinţi pentru prima dată © Facebook

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" era nerăbdător să afle sexul bebeluşului din pântecele soţiei sale. Ei bine, acum, că aproape au aflat, amândoi sunt puşi pe jar. 

Ionuţ Gabriel, fost concurent în cadrul ultimului sezon MPFM, aşteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru prima oară. Soţia lui, Alina, este însărcinată, iar recent au publicat o fotografie cu o ecografie. 

Însărcinată în aproape zece săptămâni, Alina speră că este o fetiţă, timp în care Ionuţ vrea băieţel. Un comentariu pe reţelele de socializare a stârnit câteva reacţii.

"Fetiţă", a scris o prietenă de-ale celor doi. "Aşa se vede pe ecografie. Pare fetiţă. N-are faţă de băiat", a completat aceasta.

"Taci, că leşină bărbatu-miu", a reacţionat Alina. "Unde să pă uit şi eu mai atent?", a întrebat Ionuţ, fost concurent la MPFM. 

Cum este destul de devreme pentru a aflat cu exactitate sexul bebeluşului, Ionuţ şi Alina nu pot face altceva decât să aştepte. Indiferent de sex, cu siguranţă venirea pe lume a micuţului/micuţei va fi o mare bucurie în familia lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro