EXCLUSIV. Ionuţ Gojman a bifat prima vizită la estetician. Fosta ispită este acum de nerecunoscut! GALERIE FOTO&VIDEO

+5 click pentru
galerie

EXCLUSIV. Ionuţ Gojman a bifat prima vizită la estetician. Fosta ispită este acum de nerecunoscut! © spynews.ro

Face ce face şi reuşeşte să atragă atenţia tuturor! Ionuţ Gojman a trecut pentru prima dată pragul medicului estetician, iar rezultatul, trebuie să recunoaştem, este... UAU! Fosta ispită de la "Insula Iubirii" este de nerecunoscut!

După terminarea difuzării sezonului 5 al emisiunii "Insula Iubirii", când Ionuţ Gojman a fost ispită, acesta a continuat să se bucure de atenţia telespectatorilor doar că, pe internet! În fiecare zi, Ionuţ Gojman ţine legătura cu aceştia pe reţelele de socializare, iar oamenii care l-au apreciat continuă să o facă. Şi au şi de ce! 

De data aceasta, ne uimeşte pe toţi cu o super transformare. Ionuţ Gojman dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro că a bifat prima vizită la estetician. E limpede că este extrem de mulţumit de această schimbare. Ce şi-a făcut acolo? Ei bine, Ionuţ Gojman a făcut o procedură laser pentru regenerarea pielii şi eliminarea cicatricilor cauzate de acnee, dar şi un tratament de vitaminizare pentru ten. 

Spynews.ro vă prezintă şi primele imagini cu fosta ispită de la "Insula Iubirii", după această intervenţie.

Ionuţ Gojman, una dintre cele mai apreciate ispite 

Ca ispită la "Insula Iubirii" în sezonul 5, Ionuţ Gojman a câştigat simpatia tuturor! Oamenii au apreciat sinceritatea şi transparenţa de care a dat dovadă. Domnişoarelor, vă reamintim care sunt planurile lui de viitor! Fosta ispită doreşte să se implice într-o relaţie suflet şi trup şi, la un moment dat, să-şi întemeieze o familie. 

“Eu tot timpul am crezut şi am vrut ca femeia să reprezinte ceva maxim, mai mult decât mine. Ceva care să mă facă să mă implic, să mă dedic, să fie tot. La un moment dat trebuie să întemeiezi o familie şi să fie acea completare a ta! Practic, să poţi să stai o viaţa lângă ea”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp Ionuţ Gojman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro