EXCLUSIV! Motivul real al despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea. Chiar el i-a zis că n-o mai iubește, înainte de a se muta

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Motivul real al despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea. Chiar el i-a zis că n-o mai iubește, înainte de a se muta © Instagram

Așa cum se îmtâmplă, de obicei, în astfel de situații, ies la suprafață detaliile reale ale rupturii dintre Andreea Bălan și George Burcea. După ce s-a vehiculat că artista este cea care s-a distanțat, odată ce a aflat de trecutul tumultos al soțului ei, se pare că lucrurile iau o turnură șocantă.

Potrivit surselor Spynews.ro, bine informate ca întotdeauna, motivul real care i-a dus pe Andreea și George într-un astfel de impas este consumul de substanțe interzise, care l-ar fi făcut pe George Burcea să își schimbe radical comportamentul.

I-a spus că nu o mai iubește înainte de a pleca

Nici în cele mai negre coșmaruri ale ei nu și-ar fi imaginat Andreea Bălan că poate ajunge să se despartă la numai cinci luni de la o nuntă ca în povești. Iată, însă, că cel mai sumbru scenariu se adeverește, iar detalii din culise sunt tulburătoare.

Sursele noastre au confirmat ceea ce se știe deja foarte bine, și anume că Andreea Bălan a tras cu dinții de relația ei, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul ei. Nu tatăl criminal al lui Burcea sau problemele lui familiale au dus către acest impas, ci comportamentul ciudat și schimbător al actorului, pe fondul consumului de substanțe interzise.

Mai mult, chiar el i-ar fi spus Andreei că nu o mai iubește, motiv pentru care nici nu a putut să îi spună soției un „te iubesc”, atunci când Cristi Brancu i-a cerut să facă asta, în emisiunea lui.

George Burcea s-a mutat în acest weekend din casa Andreei Bălan și, în prezent, locuiește la un amic. Zilele trecute a fost prins drogat la volan de către polițiști, care au depistat că acesta consumase cocaină înainte de a se urca în mașină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro