George Burcea, adevărul despre substanţele interzise! Cine l-a dat pe mâna poliţiei pe fostul soţ al Andreei Bălan? "M-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci.. "

+4 click pentru
galerie

George Burcea, adevărul despre substanţele interzise! Cine l-a dat pe mâna poliţiei pe fostul soţ al Andreei Bălan? "M-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci.. " © Instagram

În ultima perioadă, viaţa lui George Burcea a luat o întorsătură ciudată. După ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea, noi detalii ies la iveală despre cunoscutul actor. Recent, pe reţelele de socializare, Burcea a dezvăluit informaţii despre persoana care l-a dat în gât la poliţie, dat fiind faptul că a consumat substanţe interzise! 

Nimeni nu se aştepta ca relaţia dintre Andreea Bălan şi George Burcea să se termine atât de repede. Dragostea care părea cândva invincibilă a dispărut peste noapte, fiind înlocuită cu acuzaţii aduse unul la adresa celuilalt. 

Ieri, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat faptul că George Burcea a consumat substanţe interzise. 

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, susţin procurorii.

Cine l-a dat pe mâna poliţiei 

După ce a tăcut şi a refuzat să dea declaraţii despre gestul său, George Burcea a şocat pe toată lumea, prin intermediul unui comentariu lăsat fix pe pagina personală de Facebook. Cu toate că majoritatea persoanelor îl atacă, există anumiţi oameni care îi ţin partea în scandalul momentului. 

M-am uitat acum la dosarele vip de pe Antena Stars, cu Brancu și Capatos. Ăștia de-au turnat la miliție. George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană. Te iubim!”, a fost comentariul lăsat de o fană. 

Reacţia actorului a fost una la care nimeni nu se aştepta. George Burcea a recunoscut în mod oficial că a consumat substanţe interzise şi că cineva l-ar fi dat în gât, neprecizând persoana în cauză. 

"M-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva... o să vă spun cândva", a fost răspunsul fostului soţ al Andreei Bălan.

Despre cine să fie vorba? Cine îi vrea răul actorului şi de ce l-ar fi dat pe mâna poliţiei?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro