EXCLUSIV / Nu au trecut nici trei zile de la despărțire, că Alex Bodi are deja o nouă cucerire. Cine e femeia care l-a pus pe jar pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

+9 click pentru
galerie

Abia dacă au trecut trei zile de când Spynews.ro a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus punct relației lor încă o dată, după nenumărate împăcări și despărțiri, însă iată că afaceristul nu duce lipsă de iubire și are o nouă cucerire.

Încurcate mai sunt căile iubirii, însă iată că pentru Alex Bodi despărțirea de Bianca Drăgușanu nu a venit ca un moment de tristețe pentru el, ci din contră, de bucurie. Se pare că fostul iubit al vedetei are deja o nouă cucerire, o brunetă extrem de sexy.

Cu formele perfecte, funduleţul bombat şi privirea ei de felină i-a dat inima peste cap lui Alex Bodi. Da, priviţi cu atenţie imaginile pentru că sigur o să ajungă personajul principal în telenovela momentului.

Bruneta Cassandra le-a dat planurile peste cap. Să începem cu începutul. 
Alex Bodi şi Bianca s-au despărţit, iar la doar câteva ore în vila spectaculoasă de la Mediaş a venit să-l consoleze bruneta sexy. Şi nu o spunem noi, o dovedesc imaginile pe care Cassandra le-a scăpat intenţionat pe insta story. Şi se pare că nu e doar o aventură, căci bruneta îi e alături şi în afaceri. Mai exact, face poze la blocul pe care Alex Bodi îl pune pe roate.

Dacă a meritat sau nu doar Alex Bodi ştie, căci frumuşica s-a fotografiat în casa de lux a afaceristului. 
Iar povestea continuă, să nu vă mai spunem că merge în vacanţe în aceleaşi locuri în care merge şi Alex Bodi. Dubai, Marbella, Londra, Roma sau Paris...nimic nu a scăpat şi a bifat destinaţii numai una şi una.

Am putea spune că Bianca şi Cassandra nu îl au doar pe Alex Bodi în comun, ci şi pasiunea pentru fashion. Cassandra dă moda când apare la fel ca Bianca. Mai că am putea să spunem că se inspiră de la sexy blondină.  Gentuţe scumpe, pantofi de mii de euro şi să nu vă mai spunem că învârte maşini de sute de mii de euro pe degete.

Nu ştim ce o să spună Bianca în momentul în care o să vadă cu cine o traduce Alex Bodi, dar ştim sigur că acesta este doar începutul telenovelei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro