EXCLUSIV! Prima declarație a lui Adrian Mutu, după zvonul legăturii dintre el și clinica unde a murit copilul anesteziat

EXCLUSIV! Prima declarație a lui Adrian Mutu, după zvonul legăturii dintre el și clinica unde a murit copilul anesteziat © Arhivă

Un copil de numai patru ani a murit, după ce o clinică din Pitești a efectuat o anestezie generală ilegală. A intrat întâi în comă, chiar pe scaunul stomatologului, apoi a intrat în moarte cerebrală, la spital. Ulterior, a apărut o informație halucinantă, conform căreia clinica ar fi deținută de rudele lui Adrian Mutu. Stupefiat, fotbalistul ne-a oferit singurele declarații despre aceste zvonuri.

Toată țara a rămas șocată de situația clinicii stomatologice din Pitești, unde un copil de patru ani a fost împins la moarte de o anestezie ilegală. Micuțul s-a stins din viață miercuri seara, iar în urma lui rămân întrebări și revoltă.

Incredibil este că au apărut deja speculații privind patronii cabinetului, despre care s-a spus că ar fi înrudiți cu Adrian Mutu.

Adrian Mutu: „Nu știu despre cine e vorba”

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Adrian Mutu a spus că nu are nicio legătură cu patronul care poartă același nume de familie. Mai mult, nici măcar nu știe cine este. Așadar, a rămas efectiv șocat când a văzut ce informație s-a propagat în mediul online.

„Nu știu despre cine e vorba. Eu sau familia mea nu avem treabă și nici nu suntem rude cu Alin Mutu ăsta. Nici nu știu cine este”, a declarat fotbalistul, pentru Spynews.ro.

Între timp, clinica a rămas fără autorizație de funcționare, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe medici să mai primească clienți în cursul zilei de azi. Ulterior, s-a aflat că băiatul de patru ani a fost anesteziat cu aceeași substanță care l-a ucis și pe Michael Jackson: propofolul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro