EXCLUSIV / Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a sunat-o să se împace! Declarații în premieră

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, dar povestea continuă. După ce omul de afaceri a sunat-o pe vedetă pentru a-i cere să se împace, aceasta are prima reacție în exclusivitate pentru SpyNews.ro 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns în urmă cu doar câteva săptămâni în fața notarului, acolo unde au semnat că fiecare își va vedea de drumul său, însă lucrurile nu par deloc să stea așa. 

Imediat după ce s-au despărțit, au ieșit fiecare în public și și-au oferit vorbe grele, însă iubirea dintre cei doi nu pare să treacă cu una cu două. 

Alex Bodi a mărturisit în exclusivitate pentru SpyNews.ro că a încercat să vorbească cu Bianca și să se împace, însă acum avem în premieră și prima reacție a celei care i-a fost soție pentru câteva luni.

”Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate.

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi a venit în platoul Star Matinal, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Bianca și despre problemele pe care le aveau. 

”Eu nu mi-am dorit niciodată această denigrare publică și nu am făcut public nimic din intimitatea noastră. Nu este vorba aici doar despre imaginea mea și de orgoliul meu, cât și despre ceea ce am trăit și am simțit lângă fostul meu soț. Și că să închei într-o manieră pozitivă, să-l citez pe fostul meu soț <<Sper ca totul să fie bine>>”, a mai mărturisit Bianca Drăgușanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro