SUPEREXCLUSIVITATE / Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu. „Mi-aș dori să ne împăcăm”. Avem înregistrarea

SUPEREXCLUSIVITATE / Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu. „Mi-aș dori să ne împăcăm”. Avem înregistrarea © Instagram

După ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au hotărât să se despartă oficial, divorțând și în fața notarului, celebrul om de afaceri s-a răzgândit și are gânduri de împăcare. Alex Bodi a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că vrea să lăse în urmă toate părțile urâte ale relației lor.

Întreg showbiz-ul autohton s-a zguduit la aflarea veștii că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Despărțirea dintre cei doi nu a durat mult, deoarece acum, la scurtă vreme, cunoscutul om de afaceri susține că vrea să se împace cu fosta lui soție.

Imediat după despărțirea lor, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au început să scoată la iveală mai multe lucruri șocante din timpul căsniciei lor. Blondina a făcut publice niște imagini în care a fost bătută de fostul soț, acuzându-l pe acesta de violență și infidelitate. La rândul său, Bodi a acuzat-o pe Bianca de fapte grave, lucru pe care îl regretă acum din tot sufletul.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că a sunat-o pe Bianca Drăgușanu pentru a-i spune că dorește să se împace cu aceasta. Omul de afaceri pare foarte hotărât în decizia lui, susținând că ar fi păcat ca iubirea lor să ia sfârșit.

 „Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii. De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi.

Afaceristul a susținut pe parcursul întregii declarații că el a fost cel care inițază împăcarea și că spera ca relația dintre el și Bianca Drăgușanu să revină la normal.

„Așa că am discutat cu ea și din punctul meu de vedere și ințiativa mea a fost ca să readucem totul pe calea cea bună și să sperăm că o să se rezolve lucrurile într-un mod frumos și se vor termina cu bine”, a continuat omul de afaceri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro