EXCLUSIV. Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce a făcut o donație importantă pentru două spitale! Apelul impresarei către greii din fotbal: „Ajutați medicii să ne salveze”

+5 click pentru
galerie

EXCLUSIV. Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce a făcut o donație importantă pentru două spitale! Apelul impresarei către greii din fotbal: „Ajutați medicii să ne salveze” © spynews.ro

Anamaria Prodan ia parte la lupta împotriva coronavirusului și nu doar cu vorbe de încurajare pentru medici! Impresara a donat către două spitale un număr uriaș de materiale sanitare. Spynews.ro a stat de vorbă cu Anamaria Prodan! Astfel, am aflat ce le cere impresara greilor din fotbal: să contribuie și ei, că doar „au făcut milioane”.

Anamaria Prodan a decis să facă un gest impresionant pentru două spitale din România! Zis și făcut! Impresara s-a implicat și a arătat lumii întregi că, atunci când e nevoie, sare să ajute.

Alături de finul ei, fostul fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, care este în prezent om de afaceri în Germania, Anamaria Prodan a donat materiale sanitare pentru două unități spitalicești care luptă în linia întâi împotriva noului coronavirus, Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București. 

Materialele sanitare donate sunt 800 de combinezoane, 1000 de măști de protecție, zeci de litri de alcool sanitar. De asemneae, alte 2000 de măști de protecție pentru doctori, vor ajunge zilele următoare. 

Anamaria Prodan a oferit în exclusivitate imagini cu materialele donate, pe care le puteți privi în galeria foto a articolului.

Ce spune Anamaria Prodan despre lupta împotriva Covid-19

Frumoasa impresară a declarat, pentru Spynews.ro că „este o munca de echipa. Fiecare trebuie sa aibă un rol în această lupta cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudam, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutam spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudam dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donam bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”

Anamaria Prodan, apel către fotbaliști să doneze

Anamaria Prodan a ținut să le ceară greilor din fotbal, cei care și-au făcut averi de-a lungul timpului, să doneze. Astfel, ajută atât România în această grea luptă, cât și fotbalul. Impresara a subliniat faptul că e nevoie de implicare pentru ca medicii „să ne poată ajuta”, dar și ca lucrurile să intre din nou pe făgaș normal și activitățile sportive să fie reluate. 

„Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație finaciare foarte bună... donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul sa înceapă cât mai repede! Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon dacă vom dansa în casă, încet incet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Daca eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achizițonat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutam și să ne ajutăm”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro