EXCLUSIV! Primele declarații ale Cristinei Pucean, după zvonurile că s-ar fi infectat cu coronavirus

EXCLUSIV! Primele declarații ale Cristinei Pucean, după zvonurile că s-ar fi infectat cu coronavirus © Instagram

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina Pucean a făcut primele declarații după ce s-a scris că ea și Florin Salam, plecați recent în Germania pentru câteva spectacole, ar putea fi infectați cu noul coronavirus.

Cristina Pucean a trasat, cu mare atenție, traseul pe care l-a parcurs în perioada în care a fost plecată în Germania. Blondina spune că a fost peste hotare într-o perioadă când COVID-19 nu era o problemă pentru nemți că a stat și foarte puțin.

„Atunci când am fost eu în Germania, pe 7 martie, și nu am stat decât o singură zi și m-am întors imediat pe 8 martie, nu se punea problema de acest virus în Germania. În timpul acela, era doar în Italia virusul și în alte părți ale Europei”, a spus dansatoarea.

De ce nu a intrat Cristina Pucean în autoizolare

După propagarea informației, Cristina a fost bombardată cu mesaje din partea oamenilor care o critică pentru faptul că, la întoarcerea în țară, nu a intrat în autoizolare așa cum era recomandat de autorități. Însă, dansatoarea se apără menționând că zona de unde venea nu era considerată periculoasă și că nu prezintă nicio problemă de sănătate.

„Dar eu n-am avut nicio problemă, nu sunt răcită, iau foarte multe vitamine, sunt sănătoasă tun practic și nu am nicio problemă ca să stau în autoizolare. În aeroport, în acel timp nu ne-a întrebat nimeni nimic, am trecut foarte bine, nu ne-a întrebat nimeni de unde vin sau unde mă duc, deci chiar nu se punea problema atunci de acest virus în Germania”, a precizat Cristina Pucean, pentru Spynews.ro.

Pe final, dansatoarea a menționat că a anulat chiar astăzi o nuntă în Germania și că toate evenimentele din străinătate, din următoarea perioadă, au fost anulate fix din considerente de sănătate.

„E imaginea mea la mijloc și nu riscam sănătatea mea să mă duc. Și pot spune că astăzi eu aveam o nuntă și în Germania și am ales să dau banii înapoi, tocmai pentru că nu vreau să am probleme de sănătate”, a concluzionat Cristina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro