VIDEO / Florin Salam și Cristina Pucean, infectați cu coronavirus? Manelistul susține concerte într-o zonă afectată din Germania 

Florin Salam și Cristina Picean, infectați cu coronavirus? Manelistul susține concerte într-o zonă afectată din Germania © Instagram

Deși toată lumea se teme de virusul ucigaș din China, Florin Salam este de neoprit. Manelistul susține concerte într-o zonă afectată din Germania, împreună cu dansatoarea Cristina Pucean. Oare care este starea de sănătate a celor doi și ce se va întâmpla la întoarcerea în țară? 

Florin Salam face ravagii în Germania, umplând la maxim toate cluburile. Artistului îi merge mai bine ca niciodată în plină epidemie de coronavirus și pare că nu se teme de o posibilă infectare, având cântări într-o zonă afectată. 

Autoritățile din Germania au ales să meargă pe principiile emise de țara noastră, care susțin ca evenimentele cu mai mult de 100 de persoane să fie anulate. Drept urmare, manelistul a vrut să profite din plin de aceste ultime zile în care a fost permisă adunarea în grupuri, având-o în dreapta lui pe frumoasa Cristina Pucean, care și-a unduit trupul în fața românilor din Germania. 

Și cum socoteala de acasă nu se pupă niciodată cu cea din târg, legile nu prea țin cu pretențiile artișilor noștri. După ce a dansat alături de Florin Salam în Bochum, o zonă devenită galbenă în ceea ce privește infectarea cu coronavirus, Cristina Pucean s-a întors în țară fără nicio treabă. În plus, blondina ignoră regulile emise de autorități. Nu s-a autoizolat și nici nu și-a făcut vreun fel de analize.

În plus, a ales să meargă la filmările unui clip. Păi ce facem, măi Cristina? Țara arde și baba se piaptănă?

Nici situația în care se află Florin Salam nu este una roz. Manelistul continuă să aibă concerte în Germania, mai exact în Hamburg, împreună cu fosta asistentă tv Ana Mocanu. La întoarcerea în țară, artistul va fi obligat să spună de unde a venit și să se supună regulilor emise de către autorități. Dacă nu, se va alege cu o amendă serioasă sau chiar cu închisoarea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro