Mesajul lui Connect-R, în plină epidemie de coronavirus! Cuvinte dure la adresa populației: ”Cel mai mare virus suntem noi”

+3 click pentru
galerie

Mesajul lui Connect-R, în plină epidemie de coronavirus! Cuvinte dure la adresa populației: ”Cel mai mare virus suntem noi” © Instagram

Virusul ucigaș din China a început să pună în pericol viețile tuturor, iar vedetele noastre se tem din ce în ce mai tare. Printre cei care au decis să vorbească despre acest subiect se află Connect-R, care a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa populației! 

Coronavirus nu mai este o joacă, așa cum mulți au considerat până să apară la noi în țară. Virusul ucigaș din China este de neoprit și face ravagii pe întreg globul. Printre cei care se tem pentru viața lor, se află și Connect-R, care nu a fost deloc blând cu mesajul pe care l-a scris pe contul de Instagram. 

Artistul este de părere că noi suntem singurii responsabili pentru ceea ce se întâmplă, deoarece totul pleacă din interiorul fiecăruia. Connect-R consideră că universul este cel care curăță mizeria pe care o facem, dar și pe cea din ochii noștri. Totodată, cântărețul l-a adus în discuție și pe Dumnezeu, susținând că este singurul în care trebuie să ne încredem în situația în care ne aflăm.

"Corona Virus .. unii spun că e o manevră comercială, alții că ar fi o conspirație americană și cei mai mulți spun că a apărut așa de nicăieri .. oricum ar fi, din punctul meu de vedere , unu probabil total neînsemnat , "Corona Virus" nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a cea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curățat tot. Asta face și acum! Curată mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorințe și în neputințe!

De câteva zile aud o întrebare pe care obișnuiam s o aud doar la singular, de când cu Corona "Ce fac s-a transformat în "Ce facem"! De altfel, românii plecați pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plin de noi, avem nevoie să ne golim, nu de altă, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru și pentru puțin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: Nu ce bagi în gură te îmbolnăvește, ci ce scoți din ea! Să fiți sănătoși!!🙏🏽 Ștefan ! ", a scris Connect-R pe contul de Instagram. 

Internauții și cei care îl urmăresc au fost de acord cu spusele lui, având reacții pozitive la postarea de pe contul artistului: "Eu unul sunt de acord cu punctul tau de vedere , bravo Ștefan!🔥 / Adevarat graiesti!🖒 / Bravo ,Dumnezeu sa iti ajute tie si familiei ca bine ai zis / Acesta esti tu, Relu, omul deosebit respect...👏👏".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro