EXCLUSIV! Răzvan Botezatu, lovit şi tâlhărit! Hoţii l-au atacat şi i-au furat tot

+3 click pentru
galerie

Răzvan Botezatu © Facebook

Răzvan Botezatu a trăit clipe de panică în urmă cu câteva zile, atunci când a fost plecat la Brăila. Tânărul nu se aştepta să aibă parte de aşa ceva în timp ce se plimba pe faleza Dunării. A fost jefuit de mai mulţi oameni şi a rămas doar cu telefonul mobil şi cheia de la maşină.

Răzvan Botezatu a fost înconjurat de trei oameni, care i-au cerut în primă fază o ţigară şi un leu, dar când a vrut să plece aceştia l-au atacat, l-au lovit şi i-au furat geanta pe care o avea pe umăr şi în care îşi ţinea încărcătorul telefonului, portofelul, cardurile şi actele. 

"Am fost tâlhărit la Brăila. Era seara târziu am fost să mă plimb pe faleză, pe lângă Dunăre şi au venit trei persoane, mi-au cerut o ţigară, m-au întrebat dacă am 1 leu. M-au recunoscut de la TV, îmi ziceau ca eu bani. Le-am dat şi ţigară şi bani şi când să dau sa plec am simţit o lovitură în spate, am căzut jos, mi-au smuls geanta de umăr în care aveam încărcătorul, portofelul cu carduri şi acte înfară de buletin... ce să zic, a fost şoc mare, am ţipat, au fugit, noroc că aveam cheia şi telefonul în buzunar", a declarat Răzvan Botezatu în exclusivitate pentru spynews.ro.

Răzvan Botezatu a mers direct la Poliţie, acolo unde a depus plângere, însă şansele ca hoţii să fie prinşi sunt mici, dat fiind faptul că poliţiştii i-au spus că se confruntă cu o mulţime de astfel de cazuri zilnic. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest