Răzvan Botezatu, marcat pe viaţă după ce a ajuns la spital! "Are niște găuri imense în plămâni..."

+3 click pentru
galerie

Răzvan Botezatu © Facebook

Răzvan Botezatu a ţinut ascunsă o adevărată dramă din trecutul său! Tânărul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, înainte să înceapă cariera în televiziune. Acesta a povestit cum destinul i s-a schimbat complet, după ce a ajuns la spital cu o banală răceală, credea el.

Răzvan Botezatu îşi dorea să fie marinar şi a făcut toate demersurile pentru a pleca în larg, pe vapor. Destinul i-a pregătit însă, cu totul altceva, căci înainte să facă asta a ajuns la spital şi a stat acolo timp de opt luni din cauza unor probleme grave. Mai exact, Răzvan Botezatu a fost diagnosticat cu TBC, iar medicii îşi făceau griji cu privire la starea lui. Imediat după ce s-a făcut bine, după opt luni de spitalizare, tânărul s-a decis să facă cu totul altceva şi a lăsat în urmă totul. S-a înscris la jurnalism şi iată că în presă îi place cel mai mult. 

"Am tot primit întrebări despre cum am pășit în lumea televizunii. De fiecare dată când primesc această întrebare mă gândesc cum Dumnezeu mi-a schimbat cursul vieții și destinul acum fix 8 ani. Deși dintotdeauna mi-am dorit să urmez această carieră în televiziune nu am luptat foarte mult pentru visul meu atunci, în acel moment, în urmă cu 8 ani. Voiam să am un job de unde să căștig bani. Până într-un moment când am fost la un pas de moarte. Mă topeam pe picioare. Aici a intervenit Dumnezeu... Să vă povestesc... Ei bine în urmă cu 8 ani trebuia să fiu marinar, făcusem toate cursurile, luasem carnetul de marinar și am aplicat la o agenție pentru a-mi găsi un loc de muncă pe vas, pe mare. Toate bune și frumoase. Când mi-au găsit cei de la agenție un job... a trebuit să merg să fac toate analizele. În acel moment eu eram “răcit”, tușeam foarte mult și slăbisem enorm, eram piele si os. La analize, mai exact la radiografie mi-au descoperit ca sufar de o boala groaznica TBC... am simțit cum pământul îmi fuge de sub picioare. Nici nu m-au lăsat să anunț acasă, nici la agenție. Am fost băgat de urgență în carantină și dus cu forța la spital. Acolo medicii s-au speriat și nu-mi mai dădeau șanse... auzeam pe holuri... doar “Are niște găuri imense în plămâni...”. Eram în stare de șoc... Am început tratamentul imediat și am stat internat 8 luni în spital și zi de zi luam 14 pastile. Oribil! A fost crunt, groaznic să fii ținut cu forța în spital 8 luni. Și ce credeți... după ce am ieșit din spital, după ce m-am făcut bine, mi-am zis așa că Dumnezeu mi-a dat încă o șansă la viață. Profit de ea și îmi urmez visul cu orice scop. Și așa am făcut. M-am înscris la jurnalism, apoi am făcut practică la Antena 1 Constanța, acolo unde am prezentat un matinal timp de 3 ani și apoi am venit la București și am continuat drumul în televiziune. Nu am avut pile, nu am avut relații. Am muncit în cei 8 ani, foarte mult.... (o sa va continui povestea mea) nu uitați să vă bucurați de ceea ce aveți, de ceea ce sunteți, de ceea ce aveți în jur. Nimic nu este imposibil. Să fiți atenți la semnele pe care vi le trimite Dumnezeu. Mergeti pe drumul vostru, cu încredere și luptați. Veți reuși! Vă garantez!", a povestit Răzvan Botezatu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro