EXCLUSIV / Scandal în fotbalul românesc! Un star din Liga I, implicat într-o presupusă telenovelă care se va încheia la tribunal! „Voi apela la instanţă”

Legitimat la CS Universitatea Craiova, Alex Cicâldău (22 de ani), unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Liga I, este implicat, fără voia sa, într-un scandal cu iz amoros. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, a aflat că „telenovela” se va încheia la tribunal!

Totul a pornit de la o femeie care, zilele trecute, a reclamat în presă faptul că presupusa iubită a mijlocaşului grupării oltene, proprietara unei agenţii de tursim din Drobeta-Turnu Severin, le dă ţepe clienţilor săi. Pe numele său Cristiana Mercioniu, tânăra neagă vehement faptul că ar avea o relaţie cu celebrul fotbalist.

„Nu sunt iubita lui Alex Cicâldău, ci doar suporter al Universităţii Craiova. Am fost prezentă la meciurile acestei echipe, dar asta nu mă face iubita unui personaj de pe gazon. Nu am avut legătura cu nimeni din fotbal”, ne-a declarat Cristiana Mercioniu, care a adăugat: „Nu am vorbit niciodată cu Alex Cicâldău”

Mai mult, cea despre care se spune că este iubita fotbalistului lansat în fotbalul mare de Gică Hagi susţine că nu şi-a păcălit niciodată vreun client: “Sunt administratorul unei agenții de turism din Drobeta-Turnu Severin și mentionez că, în toți anii de activitate, nu am avut litigii cu turiștii sau cu furnizorii. Este adevărat că am avut probleme cu un grup de turiști care nu a mai plecat în Turcia, însă respectivii și-au recuperat banii. Am acte doveditoare, deci nu este vorba de înșelătorie. Facturile lor au fost înregistrate, nu false. Banii au intrat în societate în mod legal”.

Chiar dacă spune răspicat că persoanele respective şi-au recuperat banii, Cristiana Mercioniu nu a avut parte de linişte: “De o lună, trăiesc o adevarata dramă! Respectivii turiști au făcut un scop din a-mi face rău, răspândit zvonuri false, cum că aş avea relații cu persoane cunoscute sau că am băgat banii în buzunar. Orice cuvânt urât pe care îl aveau de spus respectivii, trebuia adus societății comerciale, nu mie personal”

Acuzată că le-a dat ţeapă clienţilor săi şi prezentată publicului drept iubita lui Alex Cicâldău, Cristiana Mercioniu este decisă să-şi caute dreptatea la tribunal. “O să apelez la instanța, pentru a-mi face dreptate, deoarece mi-a fost încălcat dreptul la propria imagine și mi-au fost aduse calomnii”, a încheiat aceasta.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Tudor Chirilă, scandal de proporţii cu câţiva şoferi din Capitală! Poliţia a fost sesizată

Citeşte şi: VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

Născut la 8 iulie 1997, în Medgidia, Alexandru Cicâldău a evoluat până acum pentru Viitorul Constanţa şi CS Universitatea Craiova. Mijlocaşul a bifat patru selecţii pentru echipa naţională şi nu a marcat vreun gol. În acest moment, acesta este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest