Experiment unic în televiziune! Roxana, asistenta de la Antena Stars, a făcut baie într-o piscină plină cu gheaţă

+4 click pentru
galerie

Experiment unic în televiziune! Roxana, asistenta de la Antena Stars, a făcut baie într-o piscină plină cu gheaţă © Captură

Experiment unic în televiziune, în această dimineaţă, la Antena Stars. Roxana, asistenta matinalilor, a fost protagonista întregului moment.

Roxana a fost nevoită să stea timp de două minute într-o piscină plină cu gheaţă. Chiar dacă timpul pare unul scurt, intensitatea a fost pe măsură.

În platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars a fost invitat un specialist, care a ajutat-o pe Roxana să intre în starea specifică, pentru a face faţă temperaturii extrem de scăzute.

Alături de Roxana, i-au fost colegii, Flick şi Răzvan Popescu, care au încurajat-o. Specialistul, de asemenea, nu a scăpat-o o clipă din ochi, iar în platou au fost prezenţi şi doi medici, în eventualitatea în care Roxana ar fi avut nevoie.

Din fericire, totul s-a încheiat cum nu se poate mai bine, iar experimentul a fost unul reuşit. Roxana a ţinut cont de sfaturile specialistului, astfel că s-a descurcat foarte bine în cele două minute petrecute într-o piscină plină cu 80 de kilograme de gheaţă.

''Tu trebuie doar să fii atentă la ce spun eu. Respiră, simţi cum mergi cu respiraţia în cele mai profunde zone ale organismului tău. Observă-ţi mintea şi conştientizează că tu nu eşti mintea ta, noi putem să ne influenţăm sistemul cardiac. Corpul tău se comportă perfect'', a spus specialistul la Antena Stars. 

''E ok. Mă simt eliberată'', a spus Roxana la finalul experimentului. Aceste tipuri de terapii au menirea de a ajuta sănătatea, însă specialiştii interzic astfel de proceduri acasă, fără cineva de specialitate alături.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro