Avem factura oficială cu plata care s-a făcut la masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu, înainte de accident. Ce a ieşit la iveală

+2 click pentru
galerie

Avem factura oficială cu plata care s-a făcut la masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu, înainte de accident. Ce a ieşit la iveală © Foto: Instagram

Noi detalii din ultimele ore de viaţă ale lui Răzvan Ciobanu ies la iveală. Dan Capatos a prezentat în această seară imagini cu factura oficială de la masa la care a luat parte şi regretatul designer, la festivalul Sunwaves, cu puţin timp înainte de tragicul accident.

În plus, un lucru care a atras atenţia este faptul că plata facturii s-a făcut de pe o firmă din Ploieşti, asta deşi Cercel, cel alături de care Răzvan Ciobanu a plecat din Bucureşti, locuieşte în Călăraşi.

"Arătăm la modul oficial factura care s-a plătit la celebrul festival Sunwaves. Prima factură este un avans în valoare de 14 mii de lei. Acum a apărut cea de-a doua factură. La masa la care a stat şi Răzvan Ciobanu s-a consumat de peste 12 mii de lei. Achitarea a fost făcută de către Cercel. El este cunoscut ca vieţuind în Călăraşi, dar firma care a plătit factura este din Ploieşti", a  spus Dan Capatos.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro