Familia lui Leo Iorga, prima apariție la TV după moartea artistului. "E și el pe aici pe undeva". VIDEO

Familia lui Leo Iorga, prima apariție la TV după moartea artistului. "E și el pe aici pe undeva" © captura video

Au trecut trei săptămâni de când Leo Iorga s-a stins din viață, la vârsta de 65 de ani. Artistul a luptat timp de nouă ani de zile cu cancerul de plămâni, iar în cele din urmă din păcate boala a învins.

Familia artistului este îngenuncheată de durere și la un atfel de moment de cumpănă au fost nevoiți să fie și mai apropiați și să se ajute unul pe celălalt să își aline reciproc durerea. Familia lui Leo Iorga a avut prima apariție într-un platou de televiziune, după moartea artistului. Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, a declarat că îi simte prezența artistului oriunde merge. 

"E și el pe aici pe undeva așa că tot suntem în familie. Chiar dacă nu îl vedem. Copiii au fost alături de mine, în special Paul, Edi având un serviciu, un program. Paul a fost mult lângă mine și Leo, nu pot decât să apreciez, ajutor mai mare nici că puteam să am. Ei am fost alături de mine. Noi am făcut voiaj prin spitale, începând cu 12 august. În momentul acela n-a fost șoc, umblam cu candeluțele în poșetă că nu știam când se va întâmpla.", a declarat Paula Iorga, la Răi Da Buni. 

Totodată și fiul cel mare al lui Leo Iorga, Edi, a povestit că se simte mult mai responsabil după ce tatăl lui s-a stins din viață și că a fost nevoit să îi acorde mai mult sprijin mamei sale în această perioadă grea din viața lor. 

"Cât de mult am putut să stăm lângă ea, am stat. Am fost mult mai atenți cu ea. E greu, s-a întâmplat tot ul foarte repede, deși noi cumva ne așteptam la treaba asta, de cât de greu e în continuare. Cumva suntem bucuroși că s-a încheiat așa, zi de zi văd chestii pe care nu le gândeam sau făceam. Mă simt mai responsabil, sunt un pic mai stresat, reacționez mai impulsiv, cel puțin momentan. Mama a fost încăpățânată, n-a acceptat niciodată că lupta se va termina. Au fost 9 ani de luptă.", a spus și Edi Iorga


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro