Bucurie imensă în viaţa Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea lui Leo Iorga. "Primul născut dintr-o iubire nemărginită"

+3 click pentru
galerie

Bucurie imensă în viaţa Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea lui Leo Iorga. "Primul născut dintr-o iubire nemărginită" © Facebook

La două săptămâni de la moartea tragică a lui Leo Iorga, soţia sa are parte, în sfârşit, de un strop de bucurie. Chiar ea a ţinut să dea vestea pe reţelele sociale, spre bucuria prietenilor virtuali.

Paula Iorga are parte de o zi importată, astăzi, pentru că fiul său cel mare, Edi, îşi aniversează ziua de naştere. Chiar dacă evenimentul este unul trist, totuşi, un strop de bucurie are loc în familia lor.

Aceasta este prima aniversare a lui Edi Iorga fără tatăl său, însă el ştie că marele artist îl veghează şi are mare grijă de el. Astăzi, când tânărul împlineşte o frumoasă vârstă, mama lui, Paula Iorga, a ţinut să transmită un mesaj public, pentru ca toată lumea să ştie că băiatul ei s-a făcut mare.

Paula a ţinut să precizeze că fiul său cel mare este copia fidelă a tatălui său, ceea ce îi produce o mare bucurie atunci când îl priveşte. De asemenea, mama lui i-a urat sănătate, bucurii şi tot ce este mai bun alături de familia lor.

"Tu, primul născut dintr-o iubire nemărginită, copia la indigo a lui tati Leo Iorga Leonard, îți doresc sa ai parte de tot binele din lume: multă iubire, putere, sanatate și credință în tot ceea ce faci! Te iubesc necondiționat asa cum l-am iubit și pe tati, care sigur este acum într-o lume mai buna și te/ne va ajuta așa cum și-a dorit. Fii binecuvântat dragul mamei noul cap de familie! ❤️❤️👼👼🙏🙏 La mulți ani frumoși ca sufletul tău! 😘", a scris Paula Iorga pe Facebook.

Leo Iorga s-a stins din viaţă la vârsta de 55 de ani

Leo Iorga a încetat din viaţă la începutul lunii noiembrie şi a lăsat în urma lui multă durere. Leo Iorga a avut probleme grave de sănătate, iar familia i-a fost alături în toată această perioadă grea. Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum pe 5 noiembrie, la înmormântare luând parte toţi colegii şi bunii săi prieteni, cu toţii fiind trişti că scena a rămas mult mai goală după plecarea lui Leo Iorga.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro