VIDEO PAPARAZZI / Leo Iorga a fost înmormântat. Artistul, aplaudat de zeci de oameni, în Cimitirul Bellu

+7 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Leo Iorga a fost înmormântat. Artistul, aplaudat de zeci de oameni, în Cimitirul Bellu © Spynews.ro

Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum! În urmă cu doar câteva minute, regretatul artist a fost dus la locul său de veci din Cimitirul Bellu, acolo unde a fost aplaudat de zeci de oameni care l-au iubit și l-au apreciat. 

Regretatul artist Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum de către toți cei care l-au iubit. Soția acestuia, Paula Iorga, dar și cei doi fii ai săi, Edi și Paul nu s-au mișcat nicio clipă de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, au vărsat râuri de lacrimi și cu greu și-au stăpânit durerea. 

La ieșirea din biserică, după slujba de înmormântare, Leo Iorga a fost aplaudat de zeci de oameni, iar la sosirea artistului în Cimitirul Bellu s-a întâmplat același lucru. 

Soția lui Leo Iorga, la un pas de a se prăbuși lângă mormântul artistului

Răpusă de durere, Paula Iorga a izbucnit în plâns în momentul în care soțul ei a fost băgat în mormânt, iar cei doi fii ai săi cu greu au ținut-o să nu se prăbușească de durere. Paula Iorga a avut un moment în care i s-a făcut rău în timpul slujbei de înmormântare a lui Leo Iorga, așa că a fost nevoită să iasă afară și să ia o gură de aer, pentru a-și reveni. Toți cei care l-au iubit pe Leo Iorga sunt profund îndurerați, iar la înmormântarea acestuia au venit și numeroși artiști, prieteni buni de-ai artistului, dar și oameni care i-au iubit muzica. 

Leo Iorga a murit la 54 de ani

Leo Iorga s-a luptat cu cancerul încă din anul 2010, atunci când a trecut de prima intervenție chirurgicală, la plămâni. Cinci ani mai târziu, boala a recidivat, iar în ciuda tuturor tratamentelor prin care a trecut, a învins, în cele din urmă. Leo Iorga a murit sâmbătă, 2 noiembrie, lăsând un gol imens în sufletul celor care l-au iubit și l-au apreciat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest