VIDEO PAPARAZZI / Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a ajuns la biserică. În scurt timp începe slujba de înmormântare!

+4 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a ajuns la biserică. În scurt timp începe slujba de înmormântare! © Spynews.ro

În urmă cu doar câteva momente, sicriul cu trupul fără viață al lui Leo Iorga a ajuns la Biserica Sfânta Parascheva, acolo unde va avea loc slujba de înmormântare a regretatului artist. 

Momente grele pentru familia lui Leo Iorga. În scurt timp începe slujba de înmormântare a artistului și toți cei dragi au venit pentru a-l conduce pe ultimul drum. Paparazzii spynews.ro au surprins imagini dureroase din momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a ajuns la Biserica Sfânta Parascheva, iar slujba de înmormântare va începe în curând. 

Imagini dureroase la înmormântarea lui Leo Iorga

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a ajuns la biserică, iar familia artistului, prietenii și colegii lui de breaslă vor trece prin cele mai dureroase clipe. Imediat după slujba de înmormântare, toți cei care l-au iubit pe regretatul solist al trupei Compact îl vor conduce pe acesta pe ultimul drum, spre Cimitirul Bellu. 

Trupa Compact, gest emoționant la înmormântarea lui Leo Iorga

De la înmormântarea lui Leo Iorga nu puteau lipsi colegii de trupă ai acestuia. Îmbrăcați în haine de doliu, au venit cu o coroană uriașă ce conținea un mesaj emoționant și sfâșietor, în același timp, pentru a-l conduce pe Leo Iorga pe ultimul drum. 

Vă reamintim că Leo Iorga s-a stins din viață la 54 de ani, după aproape 9 ani de luptă cu boala care i-a măcinat viața: cancerul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro