Cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Primele imagini cu Paul Iorga, înainte ca tatăl lui să fie înmormântat

+3 click pentru
galerie

Cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Primele imagini cu Paul Iorga, înainte ca tatăl lui să fie înmormântat © Spynews

Este cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Astăzi, cunoscutul cântăreț este condus pe ultimul drum. La cimitirul Bellu au apărut deja foarte multe persoane pentru a lua parte la slujba de înmormântare. 

Paul Iorga, fiul cel mic al lui Leo Iorga, este sfâșiat de durere. Cu greu și-a adunat puterile pentru a se ocupa de cele necesare înmormântării tatălui său. A fost surprins lângă o dubiță plin cu coroane de flori, în timp ce vorbește la telefon, probabil pentru a se asigura că toate lucrurile vor fi așa cum trebuie. 

Îmbrăcat în negru complet, Paul Iorga a vorbit puțin cu oamenii prezenți, apoi a stat alături de Paula Iorga, și ea distrusă de durerea pierderii marelui cântăreț, cel alături de care a fost alături în fiecare clipă până când s-a stins din viață. 

Recent s-a aflat că ultima dorință a lui Leo Iorga era aceea de a urca din nou pe scenă, acolo unde tot timpul era așteptat de sute de oameni. Din păcate, astăzi vor fi ultimele aplauze pentru cunoscutul artist.

Vă reamintim că Leo Iorga a murit sâmbătă, pe 2 noiembrie, după câteva zile de când fusese internat în spital. De mai bine de opt ani se lupta cu cancerul, fiindu-i extirpat un plămân. De-a lungul timpului a fost supus de mai multe ori unor intervenții chirurgicale deoarece boala reapărea în diferite locuri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest