Cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Primele imagini cu Paul Iorga, înainte ca tatăl lui să fie înmormântat

+3 click pentru
galerie

Cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Primele imagini cu Paul Iorga, înainte ca tatăl lui să fie înmormântat © Spynews

Este cea mai tristă zi pentru familia lui Leo Iorga! Astăzi, cunoscutul cântăreț este condus pe ultimul drum. La cimitirul Bellu au apărut deja foarte multe persoane pentru a lua parte la slujba de înmormântare. 

Paul Iorga, fiul cel mic al lui Leo Iorga, este sfâșiat de durere. Cu greu și-a adunat puterile pentru a se ocupa de cele necesare înmormântării tatălui său. A fost surprins lângă o dubiță plin cu coroane de flori, în timp ce vorbește la telefon, probabil pentru a se asigura că toate lucrurile vor fi așa cum trebuie. 

Îmbrăcat în negru complet, Paul Iorga a vorbit puțin cu oamenii prezenți, apoi a stat alături de Paula Iorga, și ea distrusă de durerea pierderii marelui cântăreț, cel alături de care a fost alături în fiecare clipă până când s-a stins din viață. 

Recent s-a aflat că ultima dorință a lui Leo Iorga era aceea de a urca din nou pe scenă, acolo unde tot timpul era așteptat de sute de oameni. Din păcate, astăzi vor fi ultimele aplauze pentru cunoscutul artist.

Vă reamintim că Leo Iorga a murit sâmbătă, pe 2 noiembrie, după câteva zile de când fusese internat în spital. De mai bine de opt ani se lupta cu cancerul, fiindu-i extirpat un plămân. De-a lungul timpului a fost supus de mai multe ori unor intervenții chirurgicale deoarece boala reapărea în diferite locuri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro