Sfâșietor! Care a fost ultima dorință a lui Leo Iorga. Artistul nu a apucat să o vadă împlinită

Sfâșietor! Care a fost ultima dorință a lui Leo Iorga. Artistul nu a apucat să o vadă împlinită © arhivă

Vestea că Leo Iorga s-a stins din viață a șocat întregul showbiz românesc. După 8 ani și jumătate de chin, artistul din trupa Compact a pierdut lupta cu cancerul, boala pe care, în trecut, reușise să o învingă de câteva ori. 

Leo Iorga s-a stins din viață după o lungă luptă cu o boală pe care deși a reușit să o învingă de câteva ori, după 8 ani și jumătate de chin i-a fost fatală. La numai 54 de ani, Leo Iorga s-a stins din viață pe patul de spital, acolo unde stătuse internat câteva zile, din cauza unor complicații. 

Ultima mare dorință a lui Leo Iorga era să revină pe scenă și să-și bucure din nou fanii cu melodiile care i-au adus atâta satisfacție sufletească. Din păcate, artistul a murit și nu a mai reușit să-și îndeplinească această dorință. 

Leo Iorga a murit la 54 de ani

Artistul s-a stins din viață la 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Astăzi, trupul fără viață al solistului trupei Compact a fost depus la Casa Eliad, iar înmormântarea acestuia va avea loc mâine. Leo Iorga are loc de veci în Cimitirul Bellu, iar fiul artistului, Paul Iorga a declarat în exclusivitate pentru spynews.ro că atât el, cât și mama sa își doresc să fie o înmormântare liniștită și restrânsă. 

Leo Iorga, ajutat de Gigi Becali să învingă cancerul

În luna mai a anului 2015, Leo Iorga a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier, pentru extirparea unei tumori. La momentul respectiv, unul dintre oamenii care i-au acordat atât ajutor moral, cât și financiar regretatului artist a fost chiar Gigi Becali, despre care toată lumea știe că este un om cu un suflet mare și gata să facă totul pentru ca cei din jur să fie bine și să depășească totul cu succes. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro