FOTO EXCLUSIV / Cum arată locul unde este depus trupul lui Leo Iorga. Artistul este înmormântat marți

+4 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / Cum arată locul unde este depus trupul lui Leo Iorga. Artistul este înmormântat marți © spynews.ro

Cei care l-au îndrăgit și admirat pe Leo Iorga au putut să își ia, astăzi, la revedere de la regretatul artist. Trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus la casa mortuară Eliad, așa cum anunțase și fiul acestuia.

Spynews.ro oferă imagini de la locul unde numeroși oameni s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului solist al trupei compact. Sunt foarte multe coroane de flori, bogate și decorate cu mesaje de durere, din partea celor care nu-și pot găsi cuvintele pentru a exprima cea ce simt.

Marți, artistul va fi condus și pe ultimul drum. Leo Iorga va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, locul de veci al multor alți artiști pierduți de România.

Când și unde va fi înmormântat Leo Iorga

„Tata o să fie depus luni la casa mortuară Eliad și marți va avea loc înmormântarea, la Cimitirul Bellu. Duminică vom fi doar noi...familia, vrem să fie ceva liniștit”, a explicat Paul Iorga, în exclusivitate pentru Spynews.ro

Leo Iorga a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. S-a luptat timp de 8 ani de zile cu cancerul, boală care s-a dovedit a fi, în final, învingătoare. Fostul solist al trupei Compact a suferit mai multe operații de-a lungul timpului. În 2015, a suferit o intervenție pe creier, pentru a i se extirpa o tumoare. A fost și în străinătate pentru a se trata. În urmă cu peste o săptămână, a ajuns din nou la spital, din cauza unor complicații generate pe fondul unei pneumonii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro