Paula Iorga, sfâșiată de durere înainte de înmormântarea lui Leo Iorga: "Vom fi împreună din nou"

Paula Iorga, sfâșiată de durere înainte de înmormântarea lui Leo Iorga: "Vom fi împreună din nou" © Facebook

Durere de nedescris în familia lui Leo Iorga! Cu toții se pregătesc acum de înmormântare și cu siguranță va fi un eveniment la care vor participa sute de oameni. Paula Iorga, cea care i-a fost alături artistului în fiecare clipă, a postat un mesaj dureros pe pagina sa. 

Paula Iorga și toți cei care l-au iubit pe Leo își vor lua astăzi adio de la marele artist. Regretatul cântăreț va fi condus pe ultimul drum la cimitirul Bellu din Capitală. 

"Vom fi împreună din nou
Primul nostru gând
Ne va regăsi plângând"
Azi la Sala Artiștilor - Casa Eliad"
, este mesajul scris de Paula Iorga luni, după ce trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a fost depus la Casa Eliad. 

Ceremonia de înmormântare a lui Leo Iorga va avea loc la ora 14:00. La cimitirul Bellu sunt așteptați toți oamenii care vor să îi aducă un ultim omagiu regretatului cântăreț.

În continuare, pe rețelele de socializare curg mesaje triste după moartea lui Leo Iorga. Oamenilor nu le vine să creadă că acesta s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Din păcate, boala grea cu care s-a luptat mai bine de opt ani l-a învins. 

Vă reamintim că Leo Iorga a murit sâmbătă, 2 noiembrie, în spital, acolo unde fusese internat de aproximativ o săptămână cu probleme la plămân. 

Își dorea să se facă bine și să reîntoarcă pe scenă, acolo unde a urcat de atâtea ori, iar oamenii l-au primit cu țipete și aplauze de fericire. Din păcate, astăzi, pentru Leo Iorga vor fi ultimele aplauze. 


facebook whatsapp twitter pinterest