Soția lui Leo Iorga este devastată de durere, după moartea artistului. Ce a postat pe contul de socializare

+3 click pentru
galerie

Soția lui Leo Iorga este devastată de durere, după moartea artistului. Ce a postat pe contul de socializare © arhiva

Durere fără margini în familia lui Leo Iorga. Oamenii dragi ce i-au fost alături cântărețului suferă după moartea acestuia. Paula Iorga, soția artistului a postat o fotografie ce a stârnit imediat reacțiile prietenilor. 

Familia lui Leo Iorga trece prin cele mai grele momente. Artistul s-a stins din viață, astăzi, după o lungă luptă cu cancerul. Solistul trupei Compact a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani. Paula Iorga, soția acestuia, este devastată de durere. În urmă cu mai puțin de trei ore, aceasta și-a făcut puțin timp, a intrat pe contul de socializare și și-a schimbat fotografia de profil cu una care exprima doliu. Imaginea a primit doar în doar câteva minunte, zeci de comentarii cu regrete pentru artistul iubit de o țară întreagă, dar și de putere pentru familie, pentru soție, copii, frați și toate persoanele care l-au iubit pe Leo Iorga. 

Multe dintre persoanele publice cu care Leo Iorga a avut contact, au făcut postări prin care și-au exprimat regretul față de decesul artistului. Printre aceștia se numără: Adrian Ordea, trupa Bere Gratis, Dan Bittman, Dan Negru, trupa Cargo, trupa Iris, dar și mulți alții.

Tristă veste a fost dată de fiul său

Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către fiul lui Leo Iorga, tot cel care în urmă cu aproape o săptămână anunța starea tatălui său și faptul că așteptau ca ambulanța să îl ia pe artist de acasă deoarece se simțea rău.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga, după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro