Trupa Bere Gratis, mesaj plin de durere pentru Leo Iorga: „După ani și ani, tu nu te vei mai intoarce”

+3 click pentru
galerie

Trupa Bere Gratis, mesaj plin de durere pentru Leo Iorga: „După ani și ani, tu nu te vei mai intoarce” © facebook

Leo Iorga s-a stins din viață, astăzi, iar toți colegii de breaslă sunt șocați de evenimentul tragic. Artistul a murit după ce s-a luptat ani buni cu cancerul. Trupa Bere Gratis, cu care Leo Iorga a cântat, a transmis un mesaj sfâșietor pentru artistul care a părăsit această lume. 

Întreaga Românie suferă din nou. Astăzi, Leo Iorga a părăsit scena vieții pentru totdeauna. De acum va încânta ingerii cu piesele sale, însă amintirile vor rămână întodeauna pentru cei care i-au iubit muzica. Trupa Bere Gratis cu care artistul a mai cântat a avut un mesaj plin de durere pentru aceasta. Mesajul este cu totul mai emoționant, deoarece acesta conține grupuri de cuvinte ce au alcătuit multe versuri din pieselele lui Leo Iorga cântate de milioane de români: „După ani și ani, tu nu te vei mai intoarce...Trenul în care ai mers in ultimii ani, de azi chiar s-a pierdut. Ne vom gândi la tine, iar trenul ăsta să te ducă acolo unde ingerii te așteaptă în gară. Rămâi cu bine, prieten drag!”

Prietenii, familia și toți admiratorii lui Leo Iorga au ținut să transmită un mesaj de durere pentru regretatul artist. Printre aceștia se numară: Adrian Ordean, Dan Bittman, trupele Cargo și Iris, dar și multe alte persoane din showbiz și nu numai. 

Tristă veste a fost dată de fiul său

Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către fiul lui Leo Iorga, tot cel care în urmă cu aproape o săptămână anunța starea tatălui său și faptul că așteptau ca ambulanța să îl ia pe artist de acasă deoarece se simțea rău.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga, după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro